100% banii înapoi la meciul Metz - PSG dacă se marchează un gol în primele șapte minute!

Metz și PSG se întâlnesc astăzi în primul meci al etapei a 14-a din Franța Ligue 1 cu începere de la ora 21:30. Dacă plasați la această casă de pariuri online un pariu pe opțiunea Scor Corect beneficiați de următoarea promoție:

Din start primiți șapte rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst indiferent dacă pariul este câștigător sau nu. Iar dacă pierdeți pariul primiți suma pariată integral înapoi în caz că se marchează în primele șapte minute ale întâlnirii.

metz-psg.png

Termeni și condiții

  • Sunt luate în considerare doar pariurile de tipul Scor corect plasate înainte de startul partidei.
  • Sunteți rambursat în limita sumei de 180 RON indiferent de numărul de pariuri plasate dacă se marchează un gol până în minutul 06:59.
  • Dacă plasați mai multe pariuri de tipul Scor Corect pe rezultate diferite, atunci bonusul va fi egal cu diferența dintre miză și câștig. 
  • Bonusul este acordat în balanța contului vostru în maxim 24 de ore de la terminarea meciului.
  • Bonusul trebuie rulat de trei ori pe cote de minim 1.50 înainte să poată fi retras. 
  • Pentru a primi cele șapte rotiri la Starburst trebuie sa plasați cel puțin un pariu pe opțiunea Scor Corect (orice sumă de bani).
  • Rotirile la jocul Starburst vor fi disponibile de sâmbătă, ora 13:00 și până duminică, ora 01:59.
  • Suma de bani câștigată la Starburst trebuie rulată o dată înainte să poată fi retrasă în cadrul aceluiași joc și interval orar.

Despre meci
Echipa oaspete și-a revenit după începutul ceva mai ezitant de sezon, venind după șase victorii consecutive în toate competițiile. Aceasta este la un singur punct în spatele liderului Marseille, pe care a învins-o în ultima etapă. De partea cealaltă, Metz vine după o înfrângere cu 0-3 la Toulouse și ocupă în acest moment locul 9 cu 18 puncte.

Nu este deloc exclus să avem parte de un început fulminant de meci dacă ne uităm la evoluțiile recente a formației gazdă. Aceasta a primit în ultima etapă de campionat gol în minutul 3, în urmă cu două etape a marcat în minutul 10, în timp ce în partida din Cupa Ligii cu Nice (disputată pe 29 octombrie) primul gol a venit încă din minutul 5. Luând în considerare forța parizienilor orice este posibil în această confruntare.

metz-psg-2.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi