100% banii înapoi la meciul Marseille - Nantes dacă se acordă un cartonaș roșu!

În această seară avem la ora 21:30 o partidă foarte interesantă între Marseille și Nantes. Echipa lui Marcelo Bielsa este lideră în Ligue 1, iar formația oaspete ocupă poziția a patra. La această confruntare avem și o promoție destul de atractivă.

Această casă de pariuri online rambursează toate pariurile voastre pierdute pe opțiunea Scor Corect cu condiția să se acorde un cartonaș roșu pe durata meciului. Iar odată ce ați plasat un astfel de pariu primiți garantat și șapte rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst.

marseille-nantes.png

Termeni și condiții ofertă:

  • Doar pariurile single de tipul Scor corect pe meciul Marseille - Nantes se califică pentru această promoție. Pariurile live sau multiple nu sunt luate în considerare.
  • Suma maximă pe care o puteți primi ca bonus este de 180RON.
  • Dacă plasați mai mult de un pariu eligibil bonusul va fi egal cu diferența dintre miză și câștig.
  • Bonusul va fi adăugat în cont în maxim 24 de ore de la terminarea meciului. Aveți la dispoziție 30 de zile să-l rulați de minim trei ori pe cote mai mari de 1.50. După îndeplinirea acestei condiții puteți retrage bonusul și câștigurile acumulate din urma rulajului.
  • Rotirile la jocul Starburst sunt creditate garantat fără a conta ce se întâmplă în meci. Puteți paria orice sumă de bani doriți.
  • Rotirile vor fi disponibile în intervalul: 29.11.2014, ora 13:00 - 30.11.2014, ora 01.59.
  • Câștigurile acumulate din urma acestor rotiri trebuie rulate o dată în cadrul aceluiași joc și interval orar.

Marseille este considerată a fi mare favorită cu o cotă de 1.50 la victorie. Cel mai probabil scor corect este cel de 1-0, acesta având o cotă de 5.50. Puteți vedea mai jos o listă completă a cotelor oferite:

 marseille-nantes-2.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi