100% banii înapoi la meciul Manchester United - Stoke dacă se acordă un cartonaș roșu!

În această seară la ora 21:45 Old Trafford găzduiește meciul dintre Manchester United și Stoke, partidă ce contează pentru etapa a 14-a din Premier League. Echipa gazdă ocupă locul 4 cu 22 de puncte și vine după trei victorii consecutive, în timp ce Stoke se află pe locul 12 cu 15 puncte, dar a pierdut ultimele două partide. Dacă credeți că puteți nimeri scorul corect la această confruntare atunci ar trebui să profitați de pe urma următoarei promoții:

Plasați la această casă de pariuri online un pariu pe opțiunea Scor Corect iar dacă acesta este pierdut primiți banii înapoi în limita a 180RON, cu condiția să se acorde un cartonaș roșu pe durata meciului. Indiferent de ceea ce se întâmplă în meci primiți și șapte rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst.

 manchester-stoke.png

Termeni și condiții:

  • Pentru această promoție se califică doar pariurile single de tipul Scor Corect plasate înainte ca meciul să înceapă. Pariurile live și multiple nu se califică.
  • Sunteți rambursat în limita sumei de 180 RON, indiferent de numărul de pariuri plasate. 
  • Dacă plasați mai mult de un pariu eligibil atunci bonusul va fi egal cu diferența dintre suma pariată și suma câștigată.
  • Bonusul este acordat în maxim 24 de ore de la terminarea meciului. Acesta trebuie rulat de trei ori pe cote de minim 1.50 în termen de maxim 30 de zile.
  • Rotirile la jocul Starburst vor fi disponibile de miercuri ora 13:00 până joi la ora 01:59.
  • Suma de bani câștigată la Starburst trebuie rulată o dată în cadrul aceluiași joc și în cadrul aceluiași interval orar înainte să poată fi retrasă.

Despre meci
În ultimele cinci meciuri oficiale, fiecare echipă a fost implicată în câte două partide cu cartonașe roșii. Nu este imposibil să vedem o eliminare și în această dispută.

Manchester United este considerată a fi mare favorită în această confruntare, cu o cotă de 1.36 la victorie. Cel mai probabil scor este cel de 2-0 în favoarea gazdelor, cu o cotă de 6.00. Mai jos puteți vedea toate cotele oferite pe pariurile de tipul Scor Corect.

manchester-stoke-2.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere..

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi