100% banii înapoi la meciul Manchester United - Chelsea dacă se acordă cartonaș roșu!

După ce ieri s-a jucat Real Madrid - Barcelona, astăzi avem parte de un meci spectaculos și în Anglia Premier League. Cu începere de la ora 18:00 Old Trafford găzduiește partida dintre Manchester United și Chelsea. La această confruntare vă prezentăm o promoție interesantă:

Toate pariurile pierdute de tipul Scor Corect vor fi rambursate în limita a 180 RON dacă se acordă un cartonaș roșu pe durata meciului. Iar odată ce ați plasat un astfel de pariu primiți garantat și șapte rotiri la jocul de cazino Starburst.

Oferta este valabilă la această casă de pariuri online care oferă și un bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere.

manchester-chelsea.png

Termenii si condițiile ofertei cartonaș roșu:

  • Sunt luate în considerare doar pariurile de tipul Scor corect plasate înainte ca meciul să înceapă. Pariurile multiple sau live nu se califică.
  • Sunteți rambursat în limita sumei de 180RON, indiferent de numărul de pariuri plasate. 
  • Dacă plasați mai mult de un pariu eligibil atunci bonusul va fi egal cu diferența dintre suma pariată și suma câștigată.
  • Bonusul este acordat în maxim 24 de ore de la terminarea meciului. Acesta trebuie rulat de trei ori pe cote de minim 1.50 în termen de maxim 30 zile.

Termeni si condițiile ofertei Starburst:

  • Pentru a primi cele șapte rotiri la Starburst trebuie sa plasați cel puțin un pariu pe opțiunea Scor Corect (orice sumă de bani).
  • Rotirile la jocul Starburst vor fi disponibile de luni la ora 13:00 până marți la ora 01:59.
  • Suma de bani câștigată la Starburst trebuie rulată o dată înainte să poată fi retrasă. Rulajul trebuie făcut în cadrul aceluiași joc și în cadrul aceluiași interval orar.

Despre meci:
Chelsea vine după șase victorii consecutive, cea mai recentă fiind cea cu 6-0 din Liga Campionilor în fața lui Maribor. Echipa lui Mourinho este momentan lider incontestabil în Premier League, acumulând 22 puncte în primele opt etape. De partea cealaltă, Manchester United a avut evoluții oscilante în acest sezon. "Diavolii roșii" au pierdut cu 3-5 cu Leicester în urmă cu o lună, dar au și remizat cu West Brom în ultima etapă. Oaspeții sunt într-o formă mai bună și de aceea pornesc cu prima șansă în acest meci, conform cotelor oferite de bookmakeri.

Trebuie precizat faptul că ambele echipe au destul de mulți jucători indisponibili. De la gazde lipsește Rooney care este suspendat, dar și Valencia și J. Evans din cauza unor accidentări. De partea cealaltă Mourinho nu poate conta pe Azpilicueta (suspendat), dar nici pe J. Obi Mikel, Schürrle, Diego Costa și Rémy (accidentați).

Mai jos puteți vedea cotele oferite pe opțiunea Scor Corect la acest meci:

manchester-chelsea-2.png

Oferta este valabilă la această casă de pariuri online care oferă și un bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi