100% banii înapoi la meciul Manchester City - Bayern Munchen dacă se marchează în primele șapte minute!

Astăzi au loc opt meciuri contând pentru etapa a cincea din cadrul grupelor Ligii Campionilor, iar fără îndoială cea mai interesantă confruntare este cea dintre Manchester City și Bayern Munchen. Această casă de pariuri online vine cu o promoție interesantă la acest meci prin care vă rambursează toate pariurile pierdute pe opțiunea Scor Corect în limita a 180RON cu condiția să se marcheze în primele șapte minute. Indiferent de ceea ce se întâmplă în meci primiți și șapte rotiri gratuite la jocuri de cazino.

meciul-zilei-marti.png

Termeni și condiții

  • Sunt luate în considerare doar pariurile de tipul Scor corect plasate înainte de startul meciului.
  • Sunteți rambursat în limita sumei de 180 RON indiferent de numărul de pariuri plasate dacă se marchează un gol până în minutul 06:59.
  • Dacă plasați mai multe pariuri de tipul Scor Corect pe rezultate diferite, atunci bonusul va fi egal cu diferența dintre suma pariată și suma câștigată. 
  • Bonusul este acordat în balanța contului vostru în maxim 24 de ore de la terminarea meciului.
  • Bonusul trebuie rulat de trei ori pe cote de minim 1.50 înainte să poată fi retras. 
  • Rotirile la jocul Starburst vor fi disponibile de miercuri, ora 13:00 și până joi, ora 01:59.
  • Suma de bani câștigată la Starburst trebuie rulată o dată înainte să poată fi retrasă în cadrul aceluiași joc și interval orar.

Despre meci
Bavarezii sunt neînvinși din august și vor să continue seria de rezultate pozitive și în această seară, deși sunt deja matematic câștigătorii grupei. De partea cealaltă, echipa lui Pellegrini se află într-o situație foarte dificilă, având doar două puncte în această grupă și riscând să nu prindă nici măcar locul 3 care duce în Europa League. În ciuda acestui fapt, partida de astăzi de pe Etihad Stadium rămâne una foarte interesantă, între două echipe de top. "Cetățenii" au cota 3.40 la victorie, în timp ce un pariu câștigător pe formația lui Guardiola vă dublează suma investită. Cota pentru egal este de 3.50. Mai jos puteți vedea cotele pentru opțiunea Scor corect:

meciul-zilei-marti-2.png

 Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi