100% banii înapoi la meciul Maidstone - Stevenage dacă se dictează un penalty!

Maidstone și Stevenage se reîntâlnesc astăzi cu începere de la ora 21:45 în Cupa FA după ce partida disputată în urma cu 11 zile s-a terminat cu un rezultat "alb". Dacă credeți că puteți ghici scorul corect al acestui meci ar trebui să profitați de pe urma următoarei promoții:

Toate pariurile pierdute pe opțiunea Scor Corect vor fi rambursate integral în limita a 180RON cu condiția să se acorde un penalty pe durata primelor 90 de minute de joc. Indiferent de ceea ce se întâmplă în meci primiți și șapte rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst odată ce ați plasat un pariu eligibil pentru aceasă promoție. Oferta este valabilă la această casă de pariuri online.

meciul-zilei-joi.png

Termeni și condiții:

  • Pentru această promoție se califică doar pariurile single de tipul Scor Corect plasate înainte de startul partidei. Pariurile live și multiple nu iau parte la această ofertă.
  • Sunteți rambursat în limita sumei de 180 RON dacă se acordă un penalty în primele 90 de minute de joc sau în prelungirile aferente fiecărei reprize în parte. Eventuale reprize de prelungiri nu sunt luate în considerare. 
  • Puteți plasa oricâte pariuri eligibile doriți, dar atunci bonusul va fi egal cu diferența dintre miză și câștig.
  • Bonusul este creditat în cont în maxim 24 de ore de la terminarea partidei. Acesta trebuie rulat de trei ori pe cote de minim 1.50 în termen de maxim 30 de zile.
  • Rotirile la jocul Starburst vor fi disponibile de vineri ora 13:00 până sâmbătă la ora 01:59.
  • Banii câștigați la Starburst trebuie rulați o dată în cadrul aceluiași joc și în cadrul aceluiași interval orar înainte să puteți solicita o retragere. 

Despre meci
În primul joc Stevenage a dominat, având o posesie de 62%. Acest lucru este firesc ținând cont că aceasta era mare favorită datorită faptului că joacă în League Two (al patrulea eșalon valoric), iar Maidstone activează în Non League Premier (al șaptelea eșalon valoric). De aceea și la această confruntare, tot Stevenage este favorită, ce-i drept, cu o cotă mai mare ca în tur - 1.83. Mai jos puteți vedea și lista de cote pentru opțiunea Scor Corect:

meciul-zilei-joi-2.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi