100% banii înapoi la meciul Lyon - Reims dacă se marchează un gol în primele șapte minute!

Lyon și Reims se întâlnesc în această seară cu începere de la ora 22:00 pe Stade de Gerland în ultima partidă a etapei cu numărul 16 din Franța Ligue 1. Echipa gazdă ocupă poziția a treia în clasament cu 27 de puncte și vine după un eșec la scor de neprezentare cu Saint-Etienne, rezultat ce întrerupe o serie de zece meciuri consecutive fără înfrângere (din care șapte victorii). De partea cealaltă, Reims are cu cinci puncte mai puțin, ocupând locul nouă în prima ligă franceză. Aceasta a reușit să obțină opt puncte în ultimele patru etape. La confruntarea din această seară avem și o promoție interesantă.

Această casă de pariuri online rambursează toate pariurile pierdute pe opțiunea Scor Corect cu condiția să se marcheze în primele șapte minute ale meciului. Iar odată ce ați plasat un pariu eligibil primiți automat și șapte rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst. 

 lyon-reims.png

Termeni și condiții ofertă

  • Pentru această ofertă se califică doar pariurile single de tipul "Scor Corect" plasate pe confruntarea dintre Lyon și Reims înainte ca aceasta să înceapă.
  • Pariurile live și pariurile multiple nu sunt luate în considerare.
  • Pariurile eligibile pierdute vor fi rambursate integral în limita a 180RON, dacă se marchează un gol până în minutul 06:59.
  • Dacă plasați mai mult de un pariu eligibil, bonusul va fi egal cu diferența dintre suma mizată și suma câștigată.
  • Bonusul va fi creditat în cont în maxim 24 de ore de la terminarea partidei și trebuie rulat de trei ori pe cote de minim 1.50 în interval de maxim 30 de zile înainte să poată fi retras.
  • Rotirile la jocul Starburst vor fi disponibile de vineri, ora 13:00, până sâmbătă, ora 01:59. 
  • Suma câștigată din urma acestor rotiri trebuie rulată o dată în cadrul aceluiași joc și în cadrul aceluiași interval orar.

Lyon este considerată de către casele de pariuri ca fiind favorită certă, cu o cotă de 1.40 pentru un eventual succes. Cel mai probabil scor corect este 1-0, cu o cotă de 5.75. Mai jos puteți vedea lista completă de cote pentru pariurile de tipul Scor Corect.

lyon-reims-2.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi