100% banii înapoi la meciul Liverpool - Real Madrid dacă se acordă un cartonaş roşu!

Aseară am avut parte de un adevărat recital fotbalistic în Liga Campionilor, unde s-au marcat nu mai puțin de 40 de goluri în opt meciuri! Am asistat la partide halucinante și scoruri incredibile precum: AS Roma - Bayern 1-7, BATE - Shakhtar 0-7, Chelsea - Maribor 6-0 sau Schalke - Sporting 4-3.

În această seară au loc alte opt confruntări în cea mai importană competiție intercluburi din Europa, iar atracția serii este Liverpool - Real Madrid. Dacă vă credeți inspirat și credeți că puteți ghici scorul corect al acestui meci, atunci ar trebui să profitați de pe urma următoarei promoții:

Toate pariurile pierdute pe opțiunea Scor Corect la meciul Liverpool - Real Madrid sunt rambursate în limita a 180RON dacă se acordă un cartonaș roșu pe durata meciului.

Odată ce ați plasat un astfel de pariu primiți garantat și șapte rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst indiferent de deznodământul meciului.

promotie-liverpool.png

Termeni și condiții:

  • Sunt luate în considerare doar pariurile single de tipul Scor corect plasate înainte ca meciul să înceapă. Pariurile live și multiple nu se califică pentru ofertă.
  • Puteți plasa oricâte pariuri doriți. Dacă ați pariat pe mai mult de un scor corect, atunci eventualul bonus va fi egal cu diferența dintre suma pariată și suma câștigată.
  • Bonusul maxim pe care îl puteți primi este de 180RON.
  • Bonusul este acordat în maxim 24 ore de la terminarea meciului și trebuie rulat de trei ori în interval de maxim 30 de zile înainte să poată fi retras.
  • Rotirile gratuite la Starburst vor fi acordate joi la ora 13:00 și sunt disponibile până vineri la ora 01:59.
  • Banii câștigați în urma acestor rotiri trebuie rulați o dată înainte să poată fi retrași în cadrul aceluiași joc și în cadrul aceluiași interval orar.

Despre meci:
Real Madrid este considerată de casele de pariuri ca fiind favorită, iar acest lucru n-ar trebui să ne surprindă luând în considerare rezultatele recente ale celor două combatante. Echipa oaspete vine după două victorii categorice în campionat cu 5-0. În acest moment formația pregătită de Carlo Ancelotti are șapte victorii consecutive în toate competițiile în care a punctat de nu mai puțin de 32 de ori! De partea cealaltă Liverpool a avut rezultate oscilante în ultima vreme, dar vine totuși după două victorii la rând în competiția internă după ce a pierdut cu Basel în etapa precedentă din Liga Campionilor.

Cel mai probabil scor pentru acest meci este de 1-1, cota oferită fiind de 7.50, urmată de o victorie cu 2-1 a "galacticilor" lui Ancelotti. Luând însă în considerare rezultatele recente ale celor două formații, nu este exclus să asistăm și la un scor ceva mai spectaculos. Dacă vă plac pariurile fanteziste și credeți că putem avea parte de un scor precum cele văzute aseară, atunci puteți încerca pariuri precum: 1-4 (cotă 26.00), 2-5 (101.00), 3-4 (101.00), 3-3 (51.00) sau 4-3 (151.00). Puteți vedea mai jos o listă completă de cote pentru această confruntare:

promotie-liverpool-2.png

Dacă vă deschideți un cont nou acum primiți și un bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi