100% banii înapoi la meciul Leipzig - Heidenheim dacă se acordă un cartonaș roșu!

Ziua de luni, 6 octombrie 2014 este destul de săracă în fotbal, dar chiar și așa vă oferim o promoție destul de interesantă la o partidă din Germania 2.Bundesliga.

Toate pariurile pierdute de tipul Scor corect pe meciul dintre RB Leipzig și Heidenheim vor fi rambursate în limita a 180RON dacă se acordă un cartonaș roșu pe durata meciului. Oferta este valabilă la această casă de pariuri online.

Mai mult decât atât, indiferent dacă se acordă sau nu un cartonaș roșu, odată ce ați plasat un astfel de pariu primiți automat șapte rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst.

cartonas-rosu.png

Termenii si condițiile ofertei cartonaș roșu:

  • Sunt luate în considerare doar pariurile de tipul Scor corect plasate înainte ca meciul să înceapă.
  • Sunteți rambursat în limita sumei de 180RON, indiferent de numărul de pariuri plasate (atâta timp cât plasați pariuri eligibile pentru această promoție, iar suma pariurilor pierdute nu depășește această sumă)
  • Dacă plasați mai multe pariuri de tipul Scor Corect pe rezultate diferite, atunci bonusul va fi egal cu diferența dintre miză și câștig. Dacă de exemplu plasezi două pariuri pe 40 lei fiecare și le pierzi pe amândouă, atunci vei primi un bonus de 80RON. Dar dacă pierzi un pariu de 40 lei și celălalt este câștigat la o cotă de 7, atunci ești pe profit și nu vei mai primi bonusul.
  • Bonusul este acordat în maxim 24 ore de la terminarea meciului. Acesta trebuie rulat de trei ori pe cote de minim 1.50 înainte să poată fi retras. Dacă ați primit bonusul maxim de 180RON, atunci trebuie să rulați suma de 540RON înainte sa puteți solicita o retragere. Aveți un termen de 30 zile să îndepliniți condițiile de rulaj.

Termeni si condițiile ofertei Starburst:

  • Pentru a primi cele șapte rotiri la Starburst trebuie sa plasați cel puțin un pariu pe opțiunea Scor Corect (orice sumă de bani).
  • Rotirile la jocul Starburst vor fi disponibile între marți, ora 13:00 și miercuri, ora 01:59.
  • Suma de bani câștigată la Starburst trebuie rulată o dată înainte să poată fi retrasă. Daca ați caștigat 50RON, trebuie să rulați apoi suma de 50RON înainte să puteți retrage bonusul. Condițiile de rulaj trebuie îndeplinite până miercuri dimineața la ora 01:59.

Despre meci:
Meciul care se califică pentru această promoție este RB Leipzig - Heidenheim, partidă care se dispută la ora 21:15 și care contează pentru etapa a noua din Germania 2.BundesligaPentru mulți pariori, cele două echipe sunt destul de necunoscute. Acestea au avut un parcurs bun în acest debut de sezon, acumulând 15, respectiv 14 puncte. Un eventual succes va propulsa echipa câștigătoare până pe locul 2 în clasament. La prima vedere echipa gazdă pare favorită în condițiile în care a reușit să acumuleze 10 puncte pe teren propriu în patru meciuri, în timp ce oaspeții au scos un singur punct din trei deplasări. Ultima confruntare directă a fost jucată în martie 2014 tot pe stadionul celor de la Leipzig și s-a terminat nedecisă: 1-1.

 cote.png

Pariază acum pe meciul RB Leipzig - Heidenheim ! Bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi