100% banii înapoi la meciul Inter - Udinese dacă se acordă un penalty!

Astăzi Inter și Udinese se întâlnesc în etapa a 14-a din Italia Serie A. După primele 13 runde cele două echipe ocupă doar locurile 11, respectiv 9, fiind despărțite de un punct. Ambele formații au însă ambiții mult mai mari și speră ca la finalul sezonului să prindă un loc care să le permită accesul în cupele europene. Ambele combatante au însă mult de tras pentru a îndeplini acest obiectiv, astfel încât întâlnirea din această seară se anunță a fi una încinsă. La un asemenea meci avem și o promoție pe măsură.

Plasați la această casă de pariuri online un pariu pe opțiunea Scor Corect iar dacă acesta este pierdut primiți înapoi suma pariată în limita a 180RON cu condiția să se acorde un penalty pe durata meciului. Indiferent de ce se întâmplă în meci primiți și șapte rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst.

meciul-zilei.png

Termeni și condiții

  • Doar pariurile single plasate înaintea începutului meciului sunt luate în considerare pentru această promoție. Pariurile live și multiple nu se califică.
  • Bonusul maxim este de 180RON și este acordat doar dacă se dictează un penalty pe durata confruntării.
  • În cazul în care puneți mai multe pariuri eligibile, bonusul va fi egal cu diferența dintre suma mizată și suma câștigată. 
  • Bonusul va fi adăugat în balanța contului în maxim trei zile lucrătoare. Pentru a-l putea retrage trebuie să-l rulați de trei ori pe cote de minim 1.50 în interval de maxim 30 de zile. 
  • Cele șapte rotiri gratuite vor putea fi folosite în jocul Starburst de luni, ora 13:00 și până marți, ora 01:59.
  • Câștigurile rezultate în urma acestor rotiri trebuie rulate o dată în cadrul aceluiași joc și în cadrul aceluiași interval orar înainte să puteți solicita o retragere.

meciul-zilei-2.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi