100% banii înapoi la meciul Inter - Napoli dacă se acordă un penalty!

În această seară la ora 21:45 are loc pe Stadio Giuseppe Meazza din Milano o partidă foarte interesantă între două echipe de tradiție din fotbalul italian: Inter Milan vs Napoli. Meciul contează pentru etapa a șaptea din Serie A.

Cu ocazia acestei partide vă prezentăm o promoție foarte interesantă. Toate pariurile pierdute pe opțiunea Scor Corect plasate la această casă de pariuri vor fi rambursare în limita a 180RON dacă se acordă un penalty.

Mai mult decât atât, o dată ce ați plasat un pariu pe scorul corect al acestui meci primiți garantat șapte rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst indiferent de modul în care se desfășoară partida.

oferta-penalty.png

Termeni și condiții:

  • Pentru această ofertă se califică doar pariurile single plasate pe opțiunea "Scor Corect" la confruntarea dintre Inter Milan și Napoli înainte ca aceasta să înceapă. Pariurile multiple și pariurile live nu se califică.
  • Puteți plasa oricâte pariuri doriți dar suma maximă pe care o puteți primi ca bonus este de 180RON. 
  • Dacă plasați mai multe pariuri pe opțiunea Scor Corect, atunci bonusul va fi egal cu diferența dintre suma pariată și profit.
  • Bonusul va fi creditat în cont în maxim 24 ore de la terminarea partidei și trebuie rulat de trei ori pe cote de minim 1.50 în interval de maxim 30 de zile înainte să poată fi retras.
  • Cele șapte rotiri la Starburst vor fi disponibile de luni, ora 13:00 și până marți, ora 01:59.
  • Câștigurile acumulate la Starburst trebuie rulate în cadrul aceluiași joc o dată până marți la ora 01:59.

Despre meci
După șase runde, Inter ocupă doar poziția a zecea cu opt puncte și vine după două înfrângeri umilitoare în campionat: 1-4 acasă cu Cagliari și 0-3 în deplasarea de la Firenze cu Fiorentina. De partea cealaltă Napoli ocupă locul șapte cu zece puncte și este într-o revenire de formă față de începutul sezonului, reușind să câștige ultimele două partide din competiția internă.

Dacă vă aşteptaţi ca Inter să sufere o nouă înfrângere umilitoare la scor, atunci puteți încerca câteva scoruri fanteziste precum: 0-3 (cota 34.00), 1-4 (cota 67.00) sau 2-4 (cota 101.00). Casele de pariuri consideră că cel mai probabil scor este 1-1, cota oferită fiind de 6.00. Mai jos puteți vedea o listă completă cu toate cotele oferite pe scorul corect al acestei dispute.

cote.png

Pariază acum pe meciul Inter Milan - Napoli! Ai bonus 50% în limita a 400RON pentru prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi