100% banii înapoi la meciul Hertha Berlin - Hannover 96 dacă se acordă un cartonaș roșu!

Partida dintre Hertha Berlin și Hannover este prima din cadrul etapei a 11-a din Germania Bundesliga și se joacă vineri cu începere de la ora 21:30.

Această casă de pariuri vă rambursează toate pariurile pierdute pe opțiunea Scor Corect cu condiția să se acorde un cartonaș roșu pe durata meciului. Iar odată ce ați plasat un astfel de pariu primiți garantat și șapte rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst.

cartonas-rosu.png

Termeni și condiții promoție

  • Pentru această promoție se califică doar pariurile single de tipul Scor Corect plasate pe meciul Hertha Berlin - Hannover 96 înainte ca acesta să înceapă.
  • Pariurile live și pariurile multiple nu se califică pentru această promoție.
  • Pariurile eligibile pierdute vor fi rambursate integral în limita a 180RON, dacă se acordă un cartonaș roșu pe durata partidei.
  • Dacă plasați mai mult de un pariu eligibil atunci bonusul va fi egal cu diferența dintre suma pariată și suma câștigată.
  • Bonusul va fi creditat în cont în maxim 24 de ore de la terminarea meciului și trebuie rulat de trei ori pe cote de minim 1.50 în interval de maxim 30 de zile înainte să poată fi retras.
  • Rotirile la jocul Starburst vor fi disponibile de sâmbătă, ora 13:00 până duminică, ora 01:59. 
  • Suma câștigată din urma acestor rotiri trebuie rulată o dată în cadrul aceluiași joc și în cadrul aceluiași interval orar.

Despre meci
Hertha este considerată favorită, având o cotă de 2.00 la victorie. Oaspeții sunt totuși cei care o duc mai bine în clasament, având în acest moment 16 puncte, cu cinci peste adversara din acest meci. Interesant este faptul că în niciuna din ultimele șapte partide dintre cele două nu s-a impus echipa gazdă, iar ultima partidă jucată pe Olympiastadion din Berlin s-a încheiat cu victoria echipei vizitatoare cu un scor categoric de 3-0. Repetarea acelui rezultat are o cotă de 51.00! Totuși bookmakerii consideră că cele mai probabile scoruri sunt 1-1 (cota 6.50) și 1-0 pentru gazde (cota 7.00). Mai jos puteți vedea lista completă de cote oferite pe opțiunea Scor corect.

cote2.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi