100% banii înapoi la meciul Franța U21 - Anglia U21 dacă se marchează în primele șapte minute!

În această seară la ora 22:00 se joacă un amical foarte interesant între selecționatele under 21 ale Franței și Angliei. Echipa gazdă este neînvinsă pe teren propriu în ultimele zece meciuri (8-2-0), în timp ce englezii vin după cinci victorii consecutive.

La această confruntare avem o promoție interesantă prin care toate pariurile pierdute pe opțiunea Scor Corect sunt rambursate în limita a 180 RON cu condiția să se marcheze un gol în primele șapte minute. Indiferent de minutul în care se deschide scorul primiți și șapte rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst. Oferta este disponibilă la această agenție de pariuri online.

O promoție identică am avut și la amicalul Anglia U21 - Portugalia U21 jucat în urmă cu doar patru zile, atunci când Ings a deschis scorul pentru englezi în minutul 6. Asta înseamnă că toți cei care au profitat de pe urma promoției noastre au avut de câștigat!

promotie.png

Termeni și condiții

  • Sunt luate în considerare doar pariurile de tipul Scor corect plasate înainte ca partida să înceapă.
  • Sunteți rambursat în limita sumei de 180 RON indiferent de numărul de pariuri plasate dacă se marchează un gol până în minutul 06:59.
  • Dacă plasați mai multe pariuri de tipul Scor Corect pe rezultate diferite, atunci bonusul va fi egal cu diferența dintre miză și câștig. 
  • Bonusul este acordat în cont în maxim 24 de ore de la terminarea meciului. Acesta trebuie rulat de trei ori pe cote de minim 1.50 înainte să poată fi retras. 
  • Pentru a primi cele șapte rotiri la Starburst trebuie sa plasați cel puțin un pariu pe opțiunea Scor Corect (orice sumă de bani).
  • Rotirile la jocul Starburst vor fi disponibile de marți, ora 13:00 și până miercuri, ora 01:59.
  • Suma de bani câștigată la Starburst trebuie rulată o dată înainte să poată fi retrasă în cadrul aceluiași joc și interval orar.

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi