100% banii înapoi la meciul Derry City - Shamrock Rovers dacă se acordă un penalty!

Această casă de pariuri vine cu o ofertă foarte interesantă pentru meciul din Cupa Irlandei dintre Derry City și Shamrock Rovers, care se joacă astăzi 7 octombrie cu începere de la ora 21:45.

Toate pariurile pierdute de tipul Scor Corect vor fi rambursate în limita a 180RON dacă se acordă un penalty pe durata primelor 90 minute. De asemenea, indiferent dacă se acordă sau nu penalty, odată ce ați plasat un astfel de pariu primiți automat șapte rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst.

oferta-penalty.png

Termeni și condiții ofertă penalty:

  • Sunt luate în considerare doar pariurile de tipul Scor corect plasate înainte ca meciul să înceapă.
  • Sunteți rambursat în limita sumei de 180RON, indiferent de numărul de pariuri plasate (atâta timp cât plasați pariuri eligibile pentru această promoție, iar suma pariurilor pierdute nu depașeste această sumă)
  • Dacă plasați mai multe pariuri de tipul Scor Corect pe rezultate diferite, atunci bonusul va fi egal cu diferența dintre miză și câștig. Dacă de exemplu plasezi trei pariuri pe 30 lei fiecare și le pierzi pe toate trei, atunci vei primi un bonus de 90RON. Dar dacă pierzi două pariuri de 30 lei și cel de-al treilea este câștigat la o cotă de 6, atunci ești pe profit cu 90RON și nu vei mai primi bonusul.
  • Pentru această promoție sunt luate în considerare doar primele 90 minute de joc plus prelungirile fiecărei reprize în parte. Eventuale reprize de prelungire sau lovituri de departajare nu sunt luate în considerare.
  • Bonusul este acordat în cont în maxim 24 ore de la primirea lui. Acesta trebuie rulat de trei ori pe cote de minim 1.50 înainte să poată fi retras. Dacă ați primit bonusul maxim de 180RON, atunci trebuie să rulați suma de 540RON înainte sa puteți solicita o retragere. Aveți un termen de 30 zile să indepliniți condițiile de rulaj.

meciul-zilei.png

Termeni si condiții ofertă Starburst:

  • Pentru a primi cele șapte rotiri la Starburst trebuie sa plasați cel puțin un pariu pe opțiunea Scor Corect (orice sumă de bani).
  • Rotirile la jocul Starburst vor fi disponibile între miercuri, ora 13:00 și joi, ora 01:59.
  • Suma de bani câștigată la Starburst trebuie rulată o dată înainte să poată fi retrasă. Daca ați caștigat 50RON, trebuie să rulați apoi suma de 50RON înainte să puteți retrage bonusul. Condițiile de rulaj trebuie îndeplinite până joi dimineața la ora 01:59

Despre meci
Partida din această seară este rejucarea semifinalei din Cupa Irlandei, după ce în urmă cu doar două zile cele două au terminat 1-1 pe Tallaght Stadium din Dublin. Ambele goluri au venit târziu. Gazdele acelui meci au deschis scorul în minutul 78 iar în minutul 87 cei de la Derry City au egalat. De altfel cele două au fost specialiste ale scorului de 1-1 în ultima vreme. Derry City a terminat cu acest scor ultimele trei partide în timp ce Shamrock Rovers a încheiat cu acest rezultat trei din ultimele patru meciuri. Poate acesta este și unul din motivele pentru care casele de pariuri consideră că 1-1 este cel mai probabil scor pentru această confruntare, care de data aceasta se joacă pe Brandywell Stadium din Derry. Aveți mai jos o listă cu toate cotele pentru opțiunea de scor corect.

scoruri-corecte.png

 

Pariază acum pe meciul Derry City - Shamrock Rovers ! Bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi