100% banii înapoi la meciul Crystal Palace - Sunderland dacă se acordă un cartonaș roșu!

Astăzi are loc ultimul meci al etapei cu numărul 10 din Anglia Premier League între Crystal Palace și Sunderland. Această casă de pariuri vine cu o promoție interesantă prin care vă rambursează toate pariurile pierdute pe opțiunea Scor Corect în limita a 180 RON dacă se acordă un cartonaș roșu pe durata partidei. Indiferent de suma pariată și de rezultatul pariului primiți și șapte rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst.

promotie1.png

Termeni și condiții ofertă:

  • Promoția este valabilă pentru meciul Crystal Palace - Sunderland care se joacă luni, 3 noiembrie 2014, la ora 22:00
  • Pentru această ofertă se califică doar pariurile single de tipul Scor Corect plasate înainte ca meciul să înceapă. Pariurile live și multiple nu se califică.
  • Sunteți rambursat în limita sumei de 180 RON, indiferent de numărul de pariuri plasate. 
  • Dacă plasați mai mult de un pariu eligibil atunci bonusul va fi egal cu diferența dintre suma pariată și suma câștigată.
  • Bonusul este acordat în maxim 24 de ore de la terminarea meciului. Acesta trebuie rulat de trei ori pe cote de minim 1.50 în termen de maxim 30 de zile.
  • Rotirile la jocul Starburst vor fi disponibile de marți ora 13:00 până miercuri la ora 01:59.
  • Suma de bani câștigată la Starburst trebuie rulată o dată în cadrul aceluiași joc și în cadrul aceluiași interval orar înainte să poată fi retrasă. 

Despre meci
Cele două echipe sunt vecine în partea inferioară a clasamentului cu nouă, respectiv opt puncte. Sunderland vine după două înfrângeri consecutive, din care una a fost de-a dreptul umilitoare, 0-8 cu Southampton. Probabil că la un astfel de meci ar fi fost o idee proastă să plasăm un pariu pe opțiunea Scor Corect, însă la meciul de astăzi este puțin probabil să avem parte de un scor "fluviu" ținând cont că se întâlnesc două formații de nivel apropiat, care nu trec prin momentele cele mai bune. Ambele formații au pierdut două din ultimele trei meciuri din campionat.

Cât de probabil este un cartonaș roșu?
Ultimele noastre două promoții cu miză returnată în caz de cartonaș roșu au fost de bun augur. În urmă cu opt zile am avut Manchester United - Chelsea, atunci când Ivanovic a văzut cartonașul roșu în minutul 90+3. Joi 30 octombrie, a fost din nou o zi norocoasă pentru pariori deoarece promoția a fost oferită la partida Verona - Lazio. În minutul 68, Cavanda de la oaspeți a văzut al doilea cartonaș galben, deci implicit și pe cel rosu, iar astfel toți pariorii care au plasat un pariu eligibil și l-au pierdut, și-au primit banii înapoi. În două din ultimele cinci meciuri ale celor de la Crystal Palace și într-unul din ultimele patru al "pisicilor negre" de la Sunderland s-a acordat câte un cartonaș roșu.

Mai jos puteți vedea lista de cote pentru opțiunea Scor Corect la această confruntare.

 promotie2.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi