100% banii înapoi la meciul Bayern München - Leverkusen dacă se acordă un cartonaș roșu

Astăzi la ora 19:30 Allianz-Arena găzduiește un meci foarte tare între Bayern München și Bayer Leverkusen. Echipa lui Guardiola este lider autoritar în Bundesliga, în timp ce oaspeții ocupă poziția a treia. Sunt de asemenea două formații calificate deja în primăvara Ligii Campionilor astfel încât ne așteaptă un meci pe cinste. La o astfel de partidă avem și o promoție pe măsură. 

Această casă de pariuri online rambursează toate pariurile pierdute de tipul Scor Corect în limita a 180RON cu condiția să se acorde un cartonaș roșu pe durata meciului. Iar odată ce ați plasat un pariu eligibil primiți automat și șapte rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst.

promotie.png

Termeni și condiții ofertă:

  • Pentru această ofertă se califică doar pariurile single de tipul Scor Corect plasate înainte ca meciul să înceapă. Pariurile live și multiple nu participă la promoție.
  • Sunteți rambursat în limita sumei de 180 RON, indiferent de numărul de pariuri plasate. 
  • Dacă plasați mai mult de un pariu eligibil atunci bonusul va fi egal cu diferența dintre suma pariată și suma câștigată.
  • Bonusul este acordat în maxim 24 de ore de la terminarea meciului. Acesta trebuie rulat de trei ori pe cote de minim 1.50 în termen de maxim 30 de zile.
  • Rotirile la jocul Starburst vor fi disponibile de duminică ora 13:00 până luni la ora 01:59.
  • Suma de bani câștigată la Starburst trebuie rulată o dată în cadrul aceluiași joc și în cadrul aceluiași interval orar înainte să poată fi retrasă. 

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi