100% banii înapoi la meciul Austria - Rusia dacă se acordă un cartonaș roșu!

Astăzi continuă meciurile din cadrul campaniei de calificări pentru Euro 2016, iar o partidă foarte echilibrată este cea dintre Austria și Rusia, ambele având șanse aproape egale pentru a câștiga această dispută. Dacă credeți că puteți ghici scorul corect vă oferim o promoție care sigur vă va tenta:

Pariați la această casă de pariuri pe opțiunea Scor Corect la meciul Austria - Rusia, iar dacă pariul este pierdut primiți banii înapoi în limita a 180RON cu condiția să se acorde un cartonaș roșu. Indiferent de ce se întâmplă în meci, odată ce ați plasat un pariu pe opțiunea Scor Corect primiți și șapte rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst.

austria-rusia.png

Termeni și condiții:

  • Promoția este valabilă pentru meciul Austria - Rusia care se joacă sâmbătă, 15 noiembrie 2014, la ora 19:00.
  • Pentru această promoție se califică doar pariurile single de tipul Scor Corect plasate înainte ca meciul să înceapă. Pariurile live și multiple nu se califică.
  • Sunteți rambursat în limita sumei de 180 RON, indiferent de numărul de pariuri plasate. 
  • Dacă plasați mai mult de un pariu eligibil atunci bonusul va fi egal cu diferența dintre suma pariată și suma câștigată.
  • Bonusul este acordat în maxim 24 de ore de la terminarea meciului. Acesta trebuie rulat de trei ori pe cote de minim 1.50 în termen de maxim 30 de zile.
  • Rotirile la jocul Starburst vor fi disponibile de duminică ora 13:00 până luni la ora 01:59.
  • Suma de bani câștigată la Starburst trebuie rulată o dată în cadrul aceluiași joc și în cadrul aceluiași interval orar înainte să poată fi retrasă. 

Despre meci
Austria n-a mai pierdut un meci de mai bine de un an, ultima înfrângere datând din octombrie 2013. Cinci victorii și trei egaluri a legat de atunci naționala pregătită de Marcel Koller însă este drept că aceasta, spre deosebire de Rusia, nu a jucat la Campionatul Mondial. Formația lui Fabio Capello a pierdut un singur meci în ultimul an, cu Belgia la turneul final din Brazilia.

Se pare că ambele combatante "adoră" scorul de 1-1. Ultimele opt remize ale rușilor au fost obținute cu acest scor, iar în această categorie includem trei din ultimele cinci partide dar și cinci din ultimele șase deplasări (luând în considerare și cele trei meciuri din Brazilia). Și trei din ultimele șase meciuri ale austriacilor s-au încheiat cu același scor de 1-1. Ținând cont că partida din această seară este una foarte echilibrată, repetarea acestui scor nu este deloc exclusă. Cota însă nu este mare: 5.75. Mai jos puteți vedea lista completă de cote oferite pe opțiunea Scor Corect la această dispută.

austria-rusia-2.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere..

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi