100% banii înapoi la meciul Aston Villa - Southampton dacă se dictează un penalty!

Etapa a 12-a din Anglia Premier League se încheie astăzi cu meciul dintre Aston Villa și Southampton. Echipa lui Gardoș este marea revelație a fotbalului englez, reușind să ocupe un incredibil loc 2. Aceasta vine după patru victorii consecutive și nu vrea să se oprească aici, Aston Villa fiind adversarul perfect în fața căruia să poată adăuga încă trei puncte la "zestrea" avută. Formația gazdă a acestei partide vine după o remiză "albă" cu West Ham, întrerupând o serie de șase înfrângeri.

La această confruntare avem și o promoție foarte interesantă prin care toate pariurile voastre pierdute de tipul Scor Corect vor fi rambursate în limita a 180RON dacă se acordă un penalty pe durata meciului. Iar odată ce ați plasat un pariu de tipul Scor Corect primiți și șapte rotiri la jocul de cazino Starburst.

Promoția este disponibilă la această casă de pariuri online!

promotie-1.png

Termeni și condiții

  • Doar pariurile single plasate înaintea începutului meciului sunt luate în considerare pentru această promoție. Pariurile live și multiple nu se califică.
  • Bonusul maxim este de 180RON și este acordat doar dacă se dictează un penalty pe durata confruntării.
  • În cazul în care puneți mai multe pariuri eligibile, bonusul va fi egal cu diferența dintre suma mizată și suma câștigată. 
  • Bonusul va fi adăugat în balanța contului pe durata zilei de marți. Pentru a-l putea retrage trebuie să-l rulați de trei ori pe cote de minim 1.50 în interval de maxim 30 de zile. 
  • Cele șapte rotiri gratuite vor putea fi folosite în jocul Starburst de marți, ora 13:00 și până miercuri, ora 01:59.
  • Câștigurile rezultate din urma acestor rotiri trebuie rulate o dată în cadrul aceluiași joc și în cadrul aceluiași interval orar înainte să puteți solicita o retragere.

Despre meci
Datorită situației din clasament și a formei recente este evident că echipa oaspete pornește cu prima șansă. Aceasta are o cotă de 1.70 pentru un eventual succes, în timp ce Aston Villa primeşte cota 5.00. Cel mai probabil scor din perspectiva agențiilor de pariuri este 0-1, cu o cotă de 5.75. Mai jos puteți vedea o listă completă a cotelor pentru opțiunea Scor Corect:

promotie-2.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi