100% banii înapoi la meciul Arsenal - Southampton dacă se acordă un penalty!

Astăzi la ora 21:45 avem un meci foarte tare în Anglia Premier League. Arsenal primește vizita revelației acestui campionat, Southampton, într-o partidă ce contează pentru etapa a 14-a. "Tunarii" ocupă locul șapte cu 20 de puncte, în timp ce formația lui Ronald Koeman a coborât pe locul 3 după înfrângerea suferită în fața "cetățenilor" în ultima rundă. La această confruntare avem și o promoție interesantă:

Această casă de pariuri online rambursează toate pariurile pierdute de tipul Scor Corect cu condiția să se acorde un penalty pe durata meciului. Iar odată ce ați plasat un pariu eligibil primiți și șapte rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst. 

promotie-1.png

Termeni și condiții

  • Pentru această promoție se califică doar pariurile single plasate pe opțiunea Scor Corect la meciul Arsenal - Southampton, înainte ca acesta să înceapă. Pariurile live și multiple nu se califică.
  • Bonusul maxim este de 180RON și este acordat doar dacă se dictează un penalty pe durata meciului.
  • În cazul în care puneți mai multe pariuri eligibile bonusul va fi egal cu diferența dintre suma mizată și suma câștigată. 
  • Bonusul va fi adăugat în balanța contului în maxim 24 de ore de la terminarea partidei. Pentru a-l putea retrage trebuie să-l rulați de trei ori pe cote de minim 1.50 în interval de maxim 30 de zile. 
  • Cele șapte rotiri gratuite vor putea fi folosite în jocul Starburst de joi, ora 13:00 și până vineri, ora 01:59.
  • Câștigurile rezultate din urma acestor rotiri trebuie rulate o dată în cadrul aceluiași joc și în cadrul aceluiași interval orar înainte să puteți solicita o retragere.

Cote oferite
Echipa lui Wenger este văzută de casele de pariuri ca fiind mare favorită, cu o cotă de 1.75 pentru un eventual succes. Acest lucru se reflectă și atunci când consultăm cotele pentru opțiunea Scor Corect. Cel mai probabil scor este 1-0 în favoarea gazdelor cu o cotă de 6.00, în timp ce același scor, dar pentru oaspeți, are cotă dublă. Mai jos puteți vedea lista completă de cote pentru această opțiune de pariere:

 promotie-2.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi