100% banii înapoi la meciul AC Milan - Inter dacă se acordă un cartonaș roșu!

Stadio Giuseppe Meazza din Milano găzduiește în această seară la ora 21:45 derby-ul dintre AC Milan și Inter. Două echipe care altă dată se băteau pentru titlul de campioană se întâlnesc acum din postura ocupantelor pozițiilor a șaptea, respectiv a noua în Serie A. Chiar și așa această confruntare rămâne la fel de interesantă. Iar la un meci atât de tare trebuia să venim și cu o promoție pe măsură.

Plasați măcar un pariu pe opțiunea Scor Corect la această casă de pariuri online. Toate pariurile voastre pierdute vor fi rambursate integral în limita sumei de 180RON cu condiția să se acorde un cartonaș roșu în timpul meciului. Iar odată ce ați plasat un astfel de pariu primiți garantat și șapte rotiri la jocul de cazino Starburst.

milan-inter-1.png

Termeni și condiții ofertă:

  • Doar pariurile single de tipul Scor corect pe meciul AC Milan - Inter se califică pentru această promoție. Pariurile live sau multiple nu sunt luate în considerare.
  • Suma maximă pe care o puteți primi ca bonus este de 180RON.
  • Dacă plasați mai mult de un pariu eligibil bonusul va fi egal cu diferența dintre miză și câștig.
  • Bonusul va fi adăugat în cont pe parcursul zilei de luni. Aveți la dispoziție 30 de zile să-l rulați de minim trei ori pe cote mai mari de 1.50. După îndeplinirea acestei condiții puteți retrage bonusul și câștigurile acumulate din urma rulajului
  • Rotirile la jocul Starburst sunt creditate garantat fără a conta ce se întâmplă în meci. Puteți paria orice sumă de bani doriți.
  • Rotirile vor fi disponibile în intervalul: 24.11.2014, ora 13:00 - 25.11.2014, ora 01.59.
  • Câștigurile acumulate din urma acestor rotiri trebuie rulate o dată în cadrul aceluiași joc și interval orar.

Despre meci
Ambele formații au fost implicate în meciuri cu cartonașe roșii în ultima etapă. Bonera de la AC Milan a fost eliminat în minutul 85 al partidei cu Sampdoria, în timp ce Inter a jucat în superioritate numerică cu Verona încă din minutul 51.

Casele de pariuri consideră că această întâlnire este deschisă oricărui rezutat, cele două combatante având cote aproape egale pentru un eventual succes. În cele ce urmează puteți vedea și o listă cu cotele pe opțiunea Scor Corect:

milan-inter-2.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi