100% banii înapoi la Liverpool - Swansea dacă se marchează în primele șapte minute!

Astăzi la ora 22:00 are loc meciul dintre Liverpool și Swansea, acesta contând pentru optimile de finală din Anglia Cupa Ligii.

Dacă plasați un pariu pe opțiunea Scor Corect la această casă de pariuri iar acesta este pierdut, primiți înapoi integral banii mizați în limita a 180 RON cu condiția să se marcheze un gol în primele șapte minute. Indiferent de suma pariată și de rezultatul pariului primiți garantat și șapte rotiri la jocul de cazino Starburst.

 promotie.png

Termeni și condiții ofertă:

  • Sunt luate în considerare doar pariurile single de tipul "Scor Corect" plasate pe confruntarea dintre Liverpool și Swansea înainte ca aceasta să înceapă.
  • Pariurile live și pariurile multiple nu se califică pentru această promoție.
  • Pariurile eligibile pierdute vor fi rambursate integral în limita a 180RON dacă se marchează un gol până în 06:59.
  • Puteți paria pe oricâte scoruri corecte doriți, dar atunci bonusul va fi egal cu diferența dintre suma mizată și suma câștigată.
  • Bonusul va fi creditat în cont în maxim 24 ore de la terminarea meciului și trebuie rulat de trei ori pe cote de minim 1.50 în interval de maxim 30 de zile înainte să poată fi retras.
  • Rotirile la jocul Starburst vor fi disponibile de miercuri, ora 13:00 până joi, ora 01:59. Suma câștigată din urma acestor rotiri trebuie rulată o dată în cadrul aceluiași joc și în cadrul aceluiași interval orar. 

Despre meci
Echipa pregătită de Brendan Rodgers vine după două partide consecutive în care n-a marcat (0-3 cu Real Madrid și 0-0 cu Hull). Aceasta a avut evoluții destul de oscilante în acest sezon, dar chiar și așa pornește cu prima șansă în partida cu Swansea. Formația oaspete vine după o victorie obținută în campionat pe teren propriu: 2-0 cu Leicester, însă în partidele jucate pe teren străin n-a avut rezultate prea bune recent, obținând o singură remiză în ultimele trei deplasări.

Casele de pariuri consideră că există șanse egale ca "cormoranii" să se impună cu 1-0, 2-0 și 2-1, cota oferită pentru fiecare rezultat fiind de 8.00. Totuși cel mai probabil scor este cel de 1-1, cu o cotă de 7.50. Credeți că Swansea se va impune? Cotă de 15,00 pentru victorii ale "lebedelor" cu 1-0 și 2-1. Mai jos puteți vedea lista completă cu cotele oferite pe opțiunea Scor Corect la acest meci.

 promotie-2.png

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi