100% banii înapoi la Borussia Dortmund - Arsenal dacă se acordă un cartonaș roșu!

Marți, 16 Septembrie 2014, începe o nouă ediţie din Liga Campionilor. 32 echipe din 18 ţări iau startul în competiţie, printre care și două debutante: Ludogorets Razgdrad si Malmo FF. Unul din cele mai interesante meciuri din prima etapă este fără îndoială cel dintre Borussia Dortmund și Arsenal, echipe ce s-au întâlnit în grupe și în ediţia precedentă. Cu ocazia unui meci atât de interesant această casă de pariuri vine cu o ofertă foarte avantajoasă:

Toate pariurile pierdute de tipul Scor corect, Marcator Oricând si Rezultat Dublu (Pauză/Final) pe partida dintre Borussia Dortmund și Arsenal vor fi rambursate în limita a 180RON dacă se acordă un cartonaș roșu pe durata meciului.

Mai mult decât atât, indiferent dacă se acordă sau nu un cartonaș roșu, odată ce aţi pariat pe una din opțiunile enumerate mai sus primiţi automat șapte rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst!

promotie-borussia-arsenal.png

Termeni și condiţii ofertă cartonaș roșu:
- Sunt luate în considerare doar pariurile single de tipul Scor corect, Marcator Oricând si Rezultat Dublu (Pauză/Final) plasate înainte ca meciul să înceapă. Pariurile live sau pariurile multiple nu se califică pentru această ofertă.
- Sunteți rambursat în limita sumei de 180RON, indiferent de numărul de pariuri plasate (atâta timp cât plasaţi pariuri eligibile pentru această promoţie, iar suma pariurilor pierdute nu depășește valoarea de 180RON)
- Bonusul va fi creditat în cont în maxim 24 ore de la confirmare.
- Bonusul trebuie rulat de trei ori pe cote de minim 1.50 înainte să poata fi retras. Daca aţi primit bonusul maxim de 180RON, atunci trebuie să rulaţi suma de 540RON înainte să puteţi solicita o retragere. Aveţi un termen de 30 zile să îndepliniţi condiţiile de rulaj.

Termeni si conditii oferta Starburst:
- Pentru a primi cele șapte rotiri la Starburst trebuie să plasaţi cel puţin un pariu pe una din opţiunile de pariere Scor corect, Marcator Oricând şi Rezultat Dublu (Pauză/Final).
- Rotirile la jocul Starburst vor fi disponibile miercuri, între ora 13:00 si joi ora 01:59.
- Suma de bani caștigată la Starburst trebuie rulată o dată înainte sa poată fi retrasă. Daca aţi caștigat 40RON, trebuie sa rulaţi apoi suma de 40RON inainte sa puteţi retrage bonusul. Condiţiile de rulaj trebuie îndeplinite până joi dimineaţă la ora 01:59.

Exemple de pariuri care se califică pentru această promoţie:
Borussia Dortmund - Arsenal: Scor corect: 2-1 @ 8.50
Borussia Dortmund - Arsenal: Scor corect: 0-1 @ 11.00
Borussia Dortmund - Arsenal: Scor corect: 3-3 @ 51.00
Borussia Dortmund - Arsenal: Pauză/Final: 1/1 @ 2.80
Borussia Dortmund - Arsenal: Pauză/Final: 1/x @ 15.00
Borussia Dortmund - Arsenal: Pauză/Final: x/2 @ 7.50
Borussia Dortmund - Arsenal: Marcator Oricând: Ciro Immobile @ 2.25
Borussia Dortmund - Arsenal: Marcator Oricând: Aaron Ramsey @ 3.40
Borussia Dortmund - Arsenal: Marcator Oricând: Eric Durm @ 9.00

Oferta este valabilă la această casă de pariuri online, care pe lângă această promoţie vă oferă și un bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!