100% banii înapoi la Bayern München - Borussia Dortmund dacă se marchează în primele șapte minute!

La ora 19:30 are loc un meci foarte tare în Germania Bundesliga între formațiile care au dominat ultimele sezoane: Bayern München și Borussia Dortmund. La această confruntare avem și o promoție interesantă:

Această casă de pariuri online rambursează toate pariurile pierdute pe opțiunea Scor Corect în caz că se marchează un gol în primele șapte minute ale întâlnirii. Indiferent de rezultatul pariului și de suma mizată primiți garantat și șapte rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst.

Termeni și condiții:

Sunt luate în considerare doar pariurile single de tipul "Scor Corect" plasate pe partida dintre Bayern München și Borussia Dortmund înainte ca aceasta să înceapă.
Pariurile live și pariurile multiple nu se califică pentru această ofertă.
Pariurile eligibile pierdute vor fi rambursate integral în limita a 180RON dacă se marchează un gol până în minutul 06:59.
Puteți paria pe oricâte scoruri corecte doriți, dar atunci bonusul va fi egal cu diferența dintre suma mizată și suma câștigată.
Bonusul va fi creditat în cont în maxim 24 de ore de la terminarea partidei și trebuie rulat de trei ori pe cote de minim 1.50 în interval de maxim 30 de zile înainte să poată fi retras.
Rotirile la jocul Starburst vor fi disponibile de duminică, ora 13:00 până luni, ora 01:59. Suma câștigată din urma acestor rotiri trebuie rulată o dată în cadrul aceluiași joc și în cadrul aceluiași interval orar.

Despre meci

Echipa lui Guardiola este lider autoritar în Bundesliga cu 21 de puncte, în timp ce Dortmund trece printr-o perioadă foarte dificilă, în campionat. Deși pare incredibil, Dortmund este foarte aproape de locurile retrogradabile, având doar șapte puncte după nouă etape şi vine după patru înfrângeri consecutive în competiția internă. Echipa lui Klopp a demonstrat însă în Liga Campionilor că încă este capabilă să facă meciuri foarte bune, având nouă puncte din tot atâtea posibile. Derby-urile dintre Bayern și Borussia au fost mereu foarte tari, iar ultima înfrângere a bavarezilor a fost înregistrată chiar în compania adversarei din această seară, într-un meci jucat pe 13 august.

Cât de probabil este un gol în primele șapte minute?

Este greu de spus dacă vom asista la un gol în primele șapte minute, însă Bayern ne-a obișnuit în ultima vreme cu începuturi "furtunoase". În cupă miercuri Lewandowski a marcat în poarta celor de la Hamburger SV în minutul șapte. Și cei de la Hannover au luat gol de la bavarezi în primele șapte minute în acest sezon, dar nici Paderborn și AS Roma n-au rezistat prea mult (goluri primite până în minutul 10). Cel mai recent meci în care Dortmund a marcat rapid a fost partida cu Galatasaray din Liga Campionilor de pe 22 octombrie, atunci când Aubameyang a deschis scorul în minutul 6.

Mai jos puteți vedea lista completă de cote pe opțiunea Scor Corect: 

meciul-zilei-01112014.JPG

Pariază acum pe scorul corect al meciului Bayern Munchen - Borussia Dortmund şi primeşti un bonus de până la 400 RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi