100% banii inapoi la Arsenal - Besiktas daca se acorda cartonas rosu!

Astazi si maine are loc mansa retur din play-off-ul Ligii Campionilor, astfel incat aceasta casa de pariuri online vine cu o promotie atractiva pentru unul din cele mai interesante meciuri ale acestei faze a competitiei: Arsenal - Besiktas.

Toate pariurile pierdute de tipul Scor corect, Rezultat Dublu (Pauza/Final) si Marcator Oricand pe partida Arsenal - Besiktas vor fi rambursate in limita a 180RON daca se acorda un cartonas rosu in timpul regulamentar!

Mai mult decat atat, primiti si sapte rotiri gratuite la jocul Starburst indiferent daca se acorda cartonas rosu sau nu; tot ce trebuie sa faceti este sa puneti un pariu din cele mentionate mai sus.

promotie-arsenal-besiktas.png

Pentru cei care nu stiu, aceasta promotie a fost oferita si la partida tur de saptamana trecuta, atunci cand A. Ramsey a vazut cartonasul rosu in minutul 80. Astfel toti pariorii care au plasat pariuri care se calificau pentru oferta si le-au pierdut, au primit banii pariati inapoi sub forma de bonus. Acest meci este foarte important atat pentru Arsenal, cat si pentru Besiktas, ambele formatii avand in continuare sanse reale de calificare. Nu este exclus sa fie un meci incins cu multi nervi si sa vedem din nou o eliminare.

Termeni si conditii promotie cartonas rosu:
- Sunt luate in considerare doar pariurile de tipul Scor corect, Rezultat Dublu (Pauza/Final) si Marcator Oricand, plasate inainte ca meciul sa inceapa.
- Oferta este valabila doar daca acel cartonas rosu se acorda in primele 90 minute de joc + minutele de prelungire a fiecarei reprize in parte. Nu sunt luate in considerare eventuale reprize de prelungiri. 
- Sunteti rambursat in limita sumei de 180RON, indiferent de numarul de pariuri plasate (atata timp cat plasati pariuri eligibile pentru aceasta promotie, iar suma pariurilor pierdute nu depaseste 180 RON)
- Bonusul trebuie rulat de trei ori pe cote de minim 1.50 inainte sa poata fi retras. Daca ati primit bonusul maxim de 180RON, atunci trebuie sa rulati suma de 540RON inainte sa puteti solicita o retragere. Aveti un termen de 30 zile sa indepliniti conditiile de rulaj.

Termeni si conditii promotie Starburst:
- Pentru a primi cele sapte rotiri la Starburst trebuie sa plasati cel putin un pariu pe una din optiunile de pariere Scor corect, Rezultat Dublu (Pauza/Final) si Marcator Oricand.
- Rotirile la jocul Starbust vor fi disponibile joi, intre ora 13:00 si vineri, ora 01:59.
- Suma de bani castigata la Starburst trebuie rulata o data inainte sa poata fi retrasa. Daca ati castigat 35 RON, trebuie sa rulati apoi suma de 35 RON inainte sa puteti retrage bonusul. Conditiile de rulaj trebuie indeplinite pana joi dimineata la orele 01:59.

Exemplu de pariuri si cote care se califica pentru aceasta promotie:
Arsenal - Besiktas: Scor corect: 2-0  @ 6.00
Arsenal - Besiktas: Scor corect: 1-1 @ 9.00
Arsenal - Besiktas: Pauza/Final: x/1 @ 4.00
Arsenal - Besiktas: Pauza/Final: 2/x @ 21.00
Arsenal - Besiktas: Marcator oricand: Lukas Podolski @ 2.40
Arsenal - Besiktas: Marcator oricand: Mathieu Debuchy @ 8.00

Oferta este valabila la aceasta casa de pariuri online, care pe langa aceasta promotie va ofera si un bonus de pana la 400RON pentru prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi