10 runde gratuite de pe mobil în jocul Dracula Touch! Ofertă valabilă sâmbătă 24 septembrie!

Netbet Casino (D.ONJN1279 /29.06.2016) are astăzi o promoție foarte tare prin care oferă 10 runde gratuite în cadrul jocului de cazino ”Dracula Touch”, fără a fi necesar să efectuezi vreun depozit sau să depui vreun ban! Mai jos îți voi explica ce ai de făcut pentru a putea primi aceste rotiri gratuite.

runde-gratuite-sambata.png

 

Cum pot lua cele 10 rotiri gratuite?

Pentru a primi cele 10 rotiri gratuite tot ce trebuie să faci este să intri după ora 13:00 în ”Dracula touch”, joc accesibil doar de pe telefon sau tabletă!

Atenție! Rundele gratuite sunt acordate doar primilor 100 de clienți Netbet care accesează acest joc, astfel încât trebuie să fii pe fază. Dar totuși asta nu ar trebui să fie o problemă pentru că vorbim despre un joc pentru mobil, deci îl poți accesa chiar dacă nu ești acasă la acea oră.

Recomand să ai deja un cont la Netbet (deschide unul acum) pentru a nu pierde aiurea timp. La ora 13:00 intră din browser-ul telefonului sau tabletei pe site (acesta este optimizat pentru toate sistemele de operare), și accesează jocul ”Dracula Touch”. Dacă crezi că vei uita de promoție, atunci setează alarma de la telefon la 12:55 ca sa să îți amintești.

După ce ai intrat în joc vei vedea că cele 10 runde sunt creditate instant. Nu este obligatoriu să le folosești în acel moment, ci ai la dispoziție 7 zile pentru a le utiliza (dar important este să fii printre primii care intră în joc ca să le primești). Suma obținută din urma rotirilor gratuite trebuie rulată de 40 de ori în decurs de maxim 5 zile din momentul utilizării tuturor celor 10 rotiri.

Dacă încă nu ești client Netbet, atunci te poți caliica inclusiv pentru un bonus fără depunere de până la 1,000RON, dar și pentru un bonus pentru primul depozit de 100% în limita a 800RON. Află tot ce trebuie să știi despre Netbet de pe această pagină: https://pariurix.com/agentii/netbet 

Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi