10 rotiri gratuite la jocul Twin Spin! Ofertă valabilă luni 27.10.2014!

Ce poate fi mai plăcut decât un bonus pentru care nu este necesar să efectuați vreo depunere? Luni, 27 octombrie 2014, acest cazino online oferă zece rotiri gratuite la jocul "Twin Spin" în intervalul orar: 13:00 - 16:00.

twin-spin.png

Tot ce trebuie să faceți este să vă deschideți un cont prin intermediul acestui link (dacă nu aveți deja unul), să accesați între orele precizate mai sus jocul "Twin Spin" din secțiunea "Casino", categoria "Sloturi" sau "Populare". Apoi veți vedea că cele zece rotiri au fost creditate, iar voi puteți începe să jucați.

Eventualele câștiguri trebuie rulate în cadrul aceluiași joc de 35 ori înainte să puteți solicita o retragere. Aveți la dispoziție 3 zile pentru a îndeplini aceste condiții de rulaj. Poate că această regulă pare destul de dificilă la prima vedere, însă să nu uităm că vorbim despre rotiri gratuite pe care le primiţi fără a fi necesar să depuneți.

Jocul Twin Spin oferă destul de multe facilități interesante care vă pot ajuta să câștigați sume importante de bani dintr-o singură mână. Jocul are 243 de linii, iar cel mai mare câștig este oferit de o linie de diamante (1,000 x line bet). Pe ecran pot apărea simboluri WILD care înlocuiesc orice alt simbol pentru a vă da câștigul maxim pe linia respectivă. Mai mult decât atât, puteți beneficia și de pe urma funcției Twin Reel.

Ce este funcția Twin Reel? Fiecare rotire începe cu role gemene, identice și adiacente care sunt conectate una cu cealaltă. Acestea se pot extinde pentru a deveni role tripleți, cvadrupleți sau cvintupleți. Asta vă mărește șansele de a avea caștiguri foarte mari la un singur joc.

twin-spin-2.png

Dacă vă deschideți un cont nou acum primiți și un bonus de până la 1,200RON pentru prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi