10 rotiri gratuite la jocul Starburst! Ofertă valabilă sâmbătă 20.09.2014!

Astăzi poate fi ziua voastră norocoasă deoarece ave'i posibilitatea de a câștiga la jocuri de cazino fără a fi necesar să investi'i vreun ban din propriul buzunar! Sâmbătă, 20 septembrie 2014, acest cazino online vă oferă 10 rotiri gratuite la jocul Starburst.

Acesta este un joc cu 10 linii în care puteți câștiga pînă la 50.000 de fise! Pute'i primi simboluri WILD cu ajutorul cărora veți avea câștiguri mult mai mari și cu care veţi beneficia de rotiri gratuite suplimentare.

starburst.png

Singurul lucru pe care trebuie să-l faceți este să accesaţi slot-ul Starburst între orele 13:00 și 16:00 și veți primi automat cele 10 rotiri gratuite.

Câștigurile rezultate din urma folosirii acestor rotiri vor fi creditate în balanţa bonus a contului vostru. Acest bonus trebuie rulat de 35 ori în același joc Starburst în maxim trei zile, altfel va fi retras de pe cont. Dacă de exemplu aţi acumulat 10 euro, atunci trebuie să rulaţi suma de 350 de euro înainte să puteți solicita o retragere. 

Condiţiile de rulaj pot părea dificile la început însă aceasta este o oportunitate foarte bună să câștigaţi niște bani fără a fi necesar să investiți vreun leu din propriul buzunar.

Mai mult decât atât, dacă vă deschideţi un cont nou acum sunteți eligibil și pentru un bonus fără depunere de 20RON. Deci clienţii noi beneficiază astăzi și de 10 rotiri gratuite dar și de 20RON suplimentar. Iar dacă vă decideţi să și depuneţi, atunci puteţi primi un bonus pentru primul depozit de 400RON!

Deschide un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi