10 rotiri gratuite la jocul Starburst! Ofertă valabilă sâmbătă 18 octombrie 2014!

Sâmbătă, 18 octombrie 2014, acest cazino online oferă între orele 13:00 și 16:00 zece rotiri gratuite la jocul Starburst. Oferta este valabilă atât pentru clienții noi cât și pentru cei care au deja un cont, indiferent dacă ați depus vreodată sau nu.

oferta-starburst.png

Tot ce trebuie să faceți este să intrați în jocul Starburst după ora 13:00, dar înainte de ora 16:00. Pentru a accesa jocul, accesaţi acest link și veți găsi jocul atât în categoria "Populare", cât și în categoria "Sloturi". Intrați în joc și veți vedea că rotirile sunt creditate automat.

Eventualele câștiguri acumulate din urma acestei promoții trebuie rulate în cadrul aceluiași joc de 35 ori în termen de maxim 3 zile. După aceea puteți retrage orice câștig acumulat din urma rotirilor gratuite și din urma rulajului. 

Starburst este un joc de sloturi foarte popular. Acesta conține zece linii și puteți câștiga destul de mult pe fiecare linie datorită beneficiilor oferite. Puteți câștiga până la 50,000 fise la o singură rotire! Sunt oferite simboluri  "Wild" pe rolele 2, 3 și 4. Aceste simboluri înlocuiesc orice alt simbol pentru a da câștigul maxim pe linia respectivă. Mai mult decât atât, ele se extind pe toată coloana  și generează o reînvârtire. Puteți primi până la trei reînvârtiri la fiecare mână.

starburst.png

Dacă vă deschideți un cont nou acum beneficiați și de un bonus de până la 1,200RON pentru prima depunere! Mai mult decât atât, clienții fideli primesc zilnic până la 100 rotiri gratuite, în fiecare zi de luni beneficiază de bonusuri de reîncărcare iar în fiecare zi de joi/vineri pot primi și lozuri răzuibile gratuite.

Deschide un cont nou acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi