10 rotiri gratuite la jocul Starburst! Ofertă valabilă joi, 13 noiembrie!

Astăzi poate fi ziua voastră norocoasă deoarece aveți șanse să câștigați la jocuri de cazino fără a investi vreun leu din propriul buzunar. 

Acest cazino online vă oferă între orele 13:00 și 16:00 zece rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst.

promotie-joi.png

Oricine poate beneficia de pe urma acestei promoții, atât clienții vechi cât și cei noi care n-au efectuat vreo depunere la acest cazino online. Tot ce trebuie să faceți este să vă deschideți un cont (dacă nu aveți deja unul), să intrați în jocul Starburst în intervalul orar precizat mai sus,și să începeți să vă folosiți jocurile gratuite.

Jocul poate fi găsit în secțiunea Casino, categoria Sloturi și Populare. Eventualele câștiguri trebuie rulate în cadrul aceluiași joc de 35 de ori în interval de trei zile înainte să puteți solicita o retragere. Poate că la prima vedere această condiție pare destul de greu de îndeplinit dar jocul pune la dispoziție tot felul de facilități interesante prin care puteți câștiga sume importante de bani.

Cea mai interesantă este simbolul WILD. Acesta apare pe rolele 2, 3 și 4. Odată apărut el se extinde pe toată rola respectivă și generează o reînvârtire. Puteți primi până la 3 reînvârtiri la o singură mână. Bineînțeles că simbolul WILD are și rolul de a înlocui orice alt simbol pentru a vă da câștigul maxim la mâna respectivă, ceea ce vă oferă șanse reale să câștigați destul de mult la o rotire norocoasă.

promotie-joi2.png

Deschide un cont acum și ia un bonus de până la 1,200RON pentru prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi