10 rotiri gratuite la jocul Hall of Gods! Oferta valabila doar astazi - 5 septembrie 2014

Ziua de vineri vine cu o promotie pe care nimeni n-o poate refuza. Acest casino online va ofera 10 rotiri gratuite la jocul "Hall of Gods" fara a fi necesar sa efectuati vreo depunere. Tot ce trebuie sa faceti este sa va deschideti un cont prin intermediul link-urilor noastre, sa va logati, si sa accesati jocul "Hall of Gods". In clipa in care ati intrat in joc, veti fi instiintat ca tocmai ati primit 10 rotiri gratuite. Puteti incepe sa folositi aceste jocuri gratuite imediat.

promotie-vineri.png

Rotirile gratuite sunt disponibile doar vineri, 5 Septembrie 2014, intre orele 13:00 - 16:00. Suma de bani acumulata in urma acestor rotiri trebuie rulata de 35 ori in cadrul aceluiasi joc inainte sa puteti solicita o retragere. De exemplu daca veti castiga 10 euro, atunci trebuie sa rulati suma de 350 de euro inainte sa puteti retrage banii. Bonusul este valabil timp de 3 zile din clipa in care l-ati castigat si daca nu-l rulati in timp atunci acesta va fi retras. Conditiile de rulaj pot parea dificile la prima vedere dar luati in considerare faptul ca puteti castiga o anumita suma de bani fara a fi necesar sa depuneti vreun leu din propriul buzunar.

Jocul "Hall of Gods" ofera foarte multe facilitati care va pot aduce castiguri foarte mari la o singura mana:
- Puteti primi simboluri "Wild" care pot inlocui orice alt simbol in afara de simbolurile "Scatter"si "Bonus". Simbolurile Wild pe rolele 2, 3 si 4 se extind si inlocuiesc toate simbolurile de pe intreaga coloana astfel incat puteti castiga mult mai mult decat la alte jocuri.
- Trei simboluri "Bonus" activeaza un joc bonus unde puteti castiga unul din cele trei jackpoturi oferite.
- Daca va pica minim trei simboluri "Scatter" primiti minim 10 rotiri gratuite. Pentru 4 si 5 scattere primiti 15, respectiv 20 jocuri gratuite.
- Suma maxima pe care o puteti castiga pe o singura linie este de 4000 X miza pe linie.

Astfel aveti sanse mari ca o singura mana sa va aduca o suma considerabila de bani. Incasati acum cele 10 rotiri gratuite!

hall-of-gods.png

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi