10 rotiri gratuite la jocul Attraction! Ofertă valabilă miercuri, 19 noiembrie!

Astăzi, 19 noiembrie 2014, acest cazino online vă oferă zece rotiri gratuite la jocul de cazino Attraction. Rotirile sunt disponibile în intervalul orar 13:00 - 16:00.

Această promoție este valabilă atât pentru clienții vechi, cât și pentru cei noi. Dacă nu aveți deja un cont, atunci deschideți-vă unul prin intermediul acestui link. Apoi tot ce trebuie să faceți este să intrați între orele precizate mai sus în jocul Attraction, accesibil din secțiunea Casino, categoria Sloturi.

promotie-miercuri.png

Banii acumulați în urma acestor rotiri trebuie rulați de 35 de ori în cadrul aceluiași joc în maxim trei zile. Condiția de rulaj poate părea destul de grea la prima vedere, dar nu uitați că nu aveți ce pierde fiindcă nu investiți vreun leu din propriul buzunar.

În plus jocul oferă câteva facilități interesante cu ajutorul cărora puteți obține câștiguri importante dacă norocul vă surâde:
- Funcția magnet: aceasta este activată la începutul fiecărei învârtiri și reînvârtiri. La fiecare învârtire la care apare un simbol "Wild" pe aceeași rolă sau rând cu un magnet se acordă o reînvârtire cu unul sau mai mulți "Sticky Wild". Pentru fiecare reînvârtire sunt activați doi magneți.
- Simbolurile "Wild" pot să apară pe rolele 2, 3 și 4 și au rolul de a înlocui orice alt simbol pentru a da câștigul maxim la mâna respectivă.
- Simbolul "Sticky Wild" are același rol ca și simbolul "Wild", dar acesta poate să apară doar la reînvârtiri.

promotie-miercuri-2.png

Dacă vă deschideți un cont acum primiți și un bonus de până la 1.200RON la prima depunere. Clienții fideli pot primi zilnic până la 100 de rotiri gratuite, iar săptămânal pot fi eligibili pentru bonusuri de reîncărcare și lozuri răzuibile gratuite.

Deschide și tu un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi