10 rotiri gratuite în jocul Fantasini! Ofertă valabilă vineri, 9 ianuarie 2015!

Pentru toți iubitorii de jocuri de cazino avem o veste bună! Rotirile gratuite au revenit la acest cazino online, care vă oferă astăzi posibilitatea de a câștiga ceva bani fără a efectua vreo depunere.

Intrați astăzi, 9 ianuarie 2015, în jocul Fantasini între orele 13:00 și 23:59 și veți primi automat zece rotiri gratuite în cadrul acestui joc!

fantasini.png

Oferta este valabilă atât pentru clienții actuali, cât și pentru cei care-și deschid cont acum prin intermediul acestui link.

Eventualele câștiguri rezultate din urma acestor rotiri gratuite trebuie rulate de 35 de ori în cadrul aceluiași joc. Aveți la dispoziție un termen de trei zile să îndepliniți condițiile de rulaj. Oferta de astăzi este valabilă o singură dată de client, adresă poștală, cont, adresă IP. Deși condițiile de rulaj nu sunt chiar lejere aceasta rămâne o oportunitate bună să câștigați niște bani fără să investiți vreun leu din propriul buzunar.

Astăzi mai puteți primi un loz răzuibil gratuit în jocul Tribble Knockout (în valoare de 5RON) dacă plasați un pariu cu orice miză pe opțiunea Scor Corect la meciul Montpellier - Marseille. Iar tot astăzi este și ultima zi în care puteți participa gratuit pentru runda a 24-a din Predictorul Fotbalului, unde sunt oferite premii în valoare totală de 65,000RON! Detalii AICI

Deschide și tu un cont acum și ia un bonus pentru prima depunere la jocuri de cazino de până la 1,200RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi