10 RON pariaţi pe Astra şi Steaua îţi pot aduce un câştig de 119 RON şi un freebet de 35 RON!

În această seară Steaua Bucureşti şi Astra Giurgiu vor debuta în grupele Ligii Europa, ediţia 2016-17. Celor care au încredere astăzi în reprezentantele României în Europa League le recomand să parieze pe victoriile lor la această casă de pariuri. Fac această recomandare deoarece agenţia acordă un bonus de 30% sub formă de freebet pentru pariurile câştigate pe victoriile echipelor româneşti. Poţi juca atât victorie Steaua pariu single sau victorie Astra pariu single, cât şi o dublă formată din cele două pronosticuri.

În oricare din cele trei cazuri prezentate dacă pariul tău va fi câştigător te vei putea bucura de un freebet. Valoarea acestuia este de 30% din câştig. Dacă de exemplu joci dublă victorie românească astăzi cu 10 RON vei avea un câştig de 119 RON şi, în cazul în care vei prinde biletul, vei mai beneficia şi de un pariu gratuit în valoare de 35 RON!

steaua-astra-pariu.jpg

La această promoţie contează doar pariurile plasate pe bani reali care conţin doar cele două meciuri ale echipelor româneşti.

În cazul în care vei câştiga trebuie să ştii că freebetul va fi creditat în cont la puţin timp după ce biletul a fost validat. Freebetul - poate avea o valoare de cel mult 200 RON - este valabil 7 zile din momentul în care a fost încărcat în cont şi poate fi utilizat la o cotă maximă de 8.

Dă click aici dacă vrei să pariezi pe Steaua şi / sau Astra!

La agenţia de pariuri care propune această promoţie PariuriX are o ofertă exclusivă pentru clienţii noi Înregistrează-te accesând un link din acest articol, fă prima depunere (chiar şi 25 RON) şi vei primi în cont un pariu gratuit în valoare de 50 RON. Atenţie, pariul gratuit nu-l utiliza pentru a paria astăzi pe Steaua şi Astra deoarece nu vei mai beneficia de promoţia prezentată mai sus.

Salvează

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!