10 ponturi propuse de specialiştii şi tipsterii PariuriX pentru meciul România - Danemarca

La disputa de astăzi din preliminariile Campionatului Mondial de fotbal dintre România şi Danemarca ne-am gândit să vă oferim mai multe sugestii de pronosticuri. În acest context am cerut colegilor mei să vă propună câte un pronostic pentru acest duel. Ce a ieşit puteţi vedea în continuare.

România - Danemarca, pronosticul lui Helmuth Duckadam

Pentru a vedea ce pronostic propune "eroul de la Sevilla" şi actualul preşedinte de imagine al FCSB pentru acest joc citeşte articolul https://pariurix.com/romania-danemarca-260153.html.

România - Danemarca, pontul lui Cădar Marius

Pentru a vedea ce pronostic propune Cădar Marius pentru acest meci citeşte articolul https://pariurix.com/ponturi-bilet-sansa-bilet-sansa-260188.html.

România - Danemarca, pronosticul lui Dan Ştefănescu

Un meci în care România îşi joacă ultima şansă de a rămâne în cărţile calificării la Campionatul Mondial. "Tricolorii" vor ataca şi vor avea ocazii la poarta lui Schmeichel, aşa cum au avut toţi adversarii Danemarcei, inclusiv Armenia, singura care n-a marcat împotriva nordicilor. Totul depinde de inspiraţia atacului nostru, în care am încredere, spre deosebire de compartimentul defensiv, unde lucrurile nu merg foarte bine. Nu văd cum am putea scăpa fără gol, mai ales că Danemarca a marcat de 2 ori în poarta Poloniei, în meciul din deplasare. În aceste condiţii, văd un meci în care ambele echipe vor marca.
Pont: ambele echipe înscriu, cota 2.10; pariază acum >>>

România - Danemarca, pontul lui Florin Caramavrov

Daum a pregătit o echipă ofensivă, trebuie să atacăm și noi, deși nu prea știm s-o facem. E posibil să vedem în atac o tripletă de marcatori, Stanciu – Alibec – Budescu, 3 jucători care știu bine cu mingea. Din spatele lor mai vine și Chipciu, cu un spirit ofensiv accentuat, și sper să ajute mult și Răzvan Marin, mai ales că trage bine de la distanță. Eu sunt optimist și cred că putem bate în acest meci, mai ales că danezii nu sunt de speriat în deplasare, unde n-au mai câștigat de 10 meciuri. E drept că trebuie să ne temem de Eriksen, dar sunt convins că acesta poate fi anihilat. Pentru siguranță am ales şansa dublă 1X.
Pont: şansă dublă 1x, cota 1.49; pariază acum >>>

România - Danemarca, 3 pariuri la care în mod normal câştigai sub 350 RON îţi pot aduce 1.250 RON! Vezi detalii aici >>>

România - Danemarca, pontul lui Răzvan Codorean

"Tricolorii" au nevoie de victorie, iar Daum pregăteşte o formulă 3-4-3 care se poate transforma în 3-4-1-2. Aşadar, mizează pe ofensivă şi chiar dacă Schmeichel jr. este în formă bună, echipa noastră poate profita de slăbiciunile axului central al defensivei daneze, pentru a reuşi minimum un gol. Din păcate, ai noştri primesc foarte uşor gol acasă, au 6 meciuri la rând în care adversarii au marcat, iar schimbarea de sistem le poate da bătăi de cap, astfel că am să merg pe goluri în ambele porţi.
Pont: ambele echipe înscriu, cota 2.10; pariază acum >>>

România - Danemarca, pronosticul lui Laurenţiu Gabriel

De la începutul anului 2014 echipa României a luat mai mult de un gol în jocurile oficiale doar de la Franţa şi Polonia. Ambele aveau în ofensivă jucători cu mult mai valoroşi decât cei cu care se prezintă Danemarca în partida de la Cluj. Importanţa deosebită care o are acest joc pentru "tricolori" ar trebui să fie un alt motiv pentru care ar trebui să avem parte de un joc defensiv foarte atent, care să ofere nordicilor puţine ocazii de a ajunge la poartă. Se pare că Daum va începe într-un sistem cu 3 fundaşi centrali, care pe faza defensivă se va transforma într-un 5-3-2 prin care se va aglomera foarte mult zona din faţa porţii lui Tătăruşanu. Un aspect extrem de important în alegerea acestui pronostic este reprezentat de absenţele din ofensiva scandinavilor. Jorgensen, Dolbert şi Poulsen, adică 3 dintre jucătorii cei mai importanţi pentru jocul de atac al Danemarcei nu vor putea evolua în această seară.
Pont: Danemarca sub 1.5 goluri, cota 1.40; pariază acum >>>

România - Danemarca, pontul lui Vădan Marc Nicolae

Cred că vom avea o primă repriză cu puţine ocazii de poartă. Echipele se vor studia reciproc și nu se vor arunca orbește în atac. Chiar dacă pentru naționala noastră un egal ar fi prea puțin, așa cum ne-a obișnuit în ultimele partide Daum va prefera un joc static, pândind cu răbdare o eventuală greșeală a adversarilor. O remiză a danezilor nu i-ar deranja prea tare pe aceștia, mai ales că returul acestei confruntări se joacă la Copenhaga.
Pont: x pauză, cota 1.95; pariază acum >>>

România - Danemarca, pronosticul lui Mitu Ionuţ

Iată-ne în fața unui nou meci al naționalei, un meci în care sper ca baieții noștri să ne scutească de agonia continuă în care ne-au tot ținut și să aducă un zâmbet, extaz și bucurie fiecărui suporter ce va sta cu inima strânsă. Optimismul, care este atipic românilor face un calcul simplu: România învinge, Polonia bate în Muntenegru, facem 8 puncte și ne clasăm la finalul meciurilor pe locul 2, suflându-le în ceafă lui Lewandovski și compania. Pesimismul tipic nouă, românilor, consideră că, din păcate România nu va câștiga niciuna dintre reprize.
Pont: România va câştiga cel puţin una dintre reprize - NU, cota 1.70; pariază acum >>>

România - Danemarca, profit mic, dar sigur, care poate fi făcut dacă vei paria de pe mobil pe numărul de goluri. Vezi detalii >>>

România - Danemarca, pronosticul lui Sergiu Spînu

Deși pornim cu a doua șansă în opinia caselor de pariuri, Danemarca nu este o echipă de speriat, ținând cont că cele 6 puncte obținute au venit pe propriul teren, cu Armenia și Kazakhstan. Singurul rezultat care poate fi considerat “pozitiv” pentru România este victoria, astfel că Daum va merge pe o formulă ofensivă. După “seceta” de goluri din ultimele 2 meciuri, mizez pe cel puțin 2 goluri marcate de ai noștri, la o cotă foarte bună care merită încercată.
Pont: România peste 1.5 goluri, cota 3.20; pariază acum >>>

România - Danemarca, pronosticul lui Király Zoltán

Danemarca este o echipă ofensivă care ajunge ușor la poarta adversă, având jucători tehnici și potriviți pentru jocul combinativ. Danezii nu-l au numai pe starul din Tottenham, Eriksen, dar și specialistul Celtei Vigo la lovituri libere, Daniel Wass letal la fazele fixe. În toate compartimentele au jucători care evoluează în cele mai puternice campionate puternice. Au și un un joc de benzi puternic, unde colegul lui Toșca de la Betis, Durmisi furnizează multe centrări de calitate. Nu văd cum ar pierde acest meci. România, de cealaltă parte, cu Daum nu prezintă ascensiunea sperată. Probabil media și fanii supraevaluează succesul ușor din Armenia care a fost și facilitat de condiții (om în plus, penalty din minutul 3 - doar o gală se putea prefigura de acolo și una înșelătoare). Forța "tricolorilor" este undeva între prestația și pofta de joc din Armenia si dezastrul cu Polonia, dar Danemarca este echipa cu cel mai închegat joc de atac din grupă, iar evoluţia trupei lui Daum nu arată stabilitate. Nu prezintă foarte mare valoare, dar cred că şansă dublă x2 este un pont solid, pentru că adversarul asta țintește cel puțin. Marcând multe sau nu, un egal în România pentru ei, nu este un lucru rău.
Pont: şansă dublă x2, cota 1.44; pariază acum >>>

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi