Fii printre primii care află
Care agenţii de pariuri online au aplicat pentru licenţă

Agentia de pariuri Sky Bets

Pariuri sportive admin-pariurix 25 Sep 2012 21:14 5

Agentia de pariuri Sky BetsFirma Sky-Bets a fost infiintata in anul 2005, avand peste 100 de agentii de pariuri proprii si agentii cu sistem de franciza. In prezent, este cea mai importanta firma in franciza care se ocupa cu pariurile sportive. Oficialii firmei declara ca Sky Bets Sports beneficiaza de cele mai experimentata echipa de bookmakeri, acumuland o experienta enorma in anii in care au activat in Romania, insa si din schimbul de experienta cu mai multe tari unde Sky-Bets isi are sediul ( exemplul Angliei sau Greciei ) . Au o oferta extrem de variata, vrand sa ofere clientilor tot ceea ce este mai bun in momentul de fata in domeniul pariuirlor sportive.

Site-ul  skybets.ro are o interfata simpla, care te ajuta sa iti gasesti meciurile cat mai repede . In plus, sunt enumerate cele mai jucate meciuri din acea zi. De asemenea, exista si bonusuri la Sky-Bets in functie de numarul evenimentelor. Bonusul incepe din momentul in care aveti 11 evenimente pe bilet. In eventualitatea in care aveti 11 meciuri pe bilet, aveti un bonus de 17 %. La 12 evenimente, aveti 20 %, la 13 meciuri pariate aveti 25 %, la 14 meciuri pariate aveti un bonus de 30 % , la 15 meciuri pariate aveti un bonus de 35 % in timp ce la 20 de meciuri pariate pe bilet si castigate, aveti un bonus dublu, de 100 %. Totusi, pentru a fi eligibil pentru aceasta oferta, trebuie sa aveti in vedere ca, cota minima de pe bilet trebuie sa fie de 1.20. In plus, se acorda bonus doar pentru biletele simple. Daca unul sau mai multe meciuri sunt anulate, bonusul nu vi se va mai acorda. De asemenea, casigul maxim pe bilet , cu tot cu bonus, nu va putea depasi valoarea de 50 000 lei.

De asemenea, site-ul agentiei skybets.ro este foarte util, dat fiind faptul ca puteti sa va rezervati un pariu online inca de acasa. Puteti nota meciurile inca de acasa, doar pentru a plasa in agentie bieltul. Astfel, puteti paria rapid, doar plasand biletul ulterior in agentie. Totodata, verificarea biletului se poate face foarte usor online, scriind doar seria biletului. Actualizarea biletelor si castigurilor dvs se va face foarte rapid datorita faptului ca aceasta se face automat dupa terminarea fiecarui eveniment. Pentru sugestii si reclamatii, firma va indruma sa accesati site-ul ANPC : www.anpc.gov.ro . In ceea ce priveste miza minima, aceasta este de 1 leu. Desi nu este cnoscuta de prea multi pariori, cu siguranta Sky-Bets este una din agentiile de cartier de top din Romania. Cu o oferta care include pana si pariuri pe futsal sau pariuri privind competiile interne, Sky Bets si-a obisnuit sa rasfete clientii ori de cate ori pot. Prin oferta variata, au atras multi pariori care vin sa mizeze sume importante pe multele campionate din oferta celor de la Sky Bets. In ceea ce priveste aceasta oferta, puteti miza pe extrem de multe pronosticuri ; rezultat final, total goluri, total goluri ajustabil,pauza sau final,  goluri in prima / a 2-a repriza, etc .

In ceea ce privesc operatorii, sunt unii din cei mai amiabili de pe piata, desi nu au pariuri non-sportive, firma a castigat multi clienti prin profesionalismul de care a dat dovada. Singurele pariuri non-sportive de care beneficiaza firma sunt acele aparate / masini electronice care sunt regasite in aceasta firma. Multe din agentii sunt folosite si pe postul de bar, utilizandu-se si ca firma de pariuri sportive, si pe post de bar. In momentul de fata, pariorii prefera Sky Bets datorita : seriozitatii, profesionalismului, ofertei variate si datorita bonusului care vi se ofera in functie de evenimentele pariate pe bilet.

Agentiile de cartier precum Sky Bets pierd tot mai mult teren in fata unor titani de pe piata pariuri online, precum bet365.com. Tot mai multi pariori prefera sa parieze online datorita eliminarii taxelor , atat la plasarea biletelor, cat si la castigurile mai mari de 500 de lei. In plus, beneficiati de cele mai bune bonusuri la deschiderea unui cont, in momentul in care depuneti o suma de bani. In plus, nu depinzi de programul agentiei. Totodata, intr-o zi ploioasa, cand nu poti iesi din casa, casele de pariuri online vor ramane deschise, asteptand sa plasezi biletul si sa iti valideze viitoarele castiguri. In plus, faptul ca poti paria live, este un mare avantaj. De curand am creat un ghid de pariuri sportive online care te pune la curent cu toate aceste amanunte.

Forumul pariuri-X este cel mai activ forum de pariuri sportive din Romania si va pune la dispozitie un topic pentru discutiile despre aceasta agentie de pariuri sportive. Puteti accesa topicul de pe urmatorul link : Sky Bets.

5 Comentarii

Spune-ti parerea