Pont Pariuri Sportive Fotbal Germania - Regionalliga Nord Est Lok Leipzig vs Magdeburg - golazo

International golazo 30 Oct 2012 22:44 0

Regionalliga Nordost ne aduce un meci destul de sigur intre Lokomotive Leipzig - Magdeburg care are toate sansele sa se incheie cu victoria echipei oaspete. Diferenta de valoare la prima vedere pare a fi una destul de mare. Daca ne uitam prin comparatia unei echipe cum ar fii Union Berlin (Am), o sa observam ca Lokomotive Leipzig a pierdut fara drept de apel cu 5-0 pe teren propriu, la fel cum a pierdut si Union Berlin (Am) acasa cu 3-0 in fata celor de la Magdeburg.

Clasamentul spune acelas lucru, Lokomotive Leipzig este una dintre codase, este pe penultimul loc cu 2 victorii si 7 infrangeri cu un golaveraj foarte modest 6-16, in timp ce Magdeburg ocupa ultimul loc de pe podium cu 5 victorii, 3 remize si o infrangere, cu un golaveraj bun, 13-5.

Cu toate ca Lokomotive Leipzig a obtinut cele 2 victorii pe teren propriu, are si foarte multe dezavantaje. Spre exemplu: a primit 10 goluri in cele 5 jocuri (aproape dublu de cat pe teren propriu), a pierdut cu ultima clasata in meciurile din deplasare si vine dupa cea mai categorica infrangere.

Pont Pariuri Sportive: Rezultatul la finalul partidei Victorie - Oaspeti, cota: 1.91
Meciul dintre Lok Leipzig şi Magdeburg are loc în data de 31.10.2012 02:00

Spune-ti parerea
Fii printre primii care află
Care agenţii de pariuri online au aplicat pentru licenţă