Pont Pariuri Sportive Fotbal Coreea de Sud - K-League Classic FC Seoul vs Gangwon FC - golazo

International golazo 27 Apr 2013 23:40 0
4.00/5 (7 voturi)

Seoul, campioana din Corea de Sud, a inceput cu mari dificultati noul sezon. Daca anul trecut a castigat la pas titlul, acum, dupa doar 8 etape disputate se pare ca va trebuii sa isi fixeze un nou obiectiv, unul ceva mai realist.

Locul ocupat de ei este abia al 11-lea cu o victorie, 4 remize si 3 infrangeri. Totusi si cu ceva realizari, au 14-13 golaverajul, adica al 2-lea atac dupa liderul Pohang.

Adversara pe care o va intalni in aceasta etapa este Gangowon. Una din echipele norocoase din sezonul trecut care au reusit sa evite retrogradarea la mustata si actuala echipa din care face parte si Zicu.

Ca si anul trecut Gangowon pare a avea din nou dificultati, sunt pe ultima pozitie cu 4 remize in 8 meciuri si un golaveraj slab, 4-15.

Pronosticul meu pentru acest meci este 1. Seoul a jucat etapa trecuta acasa cu o colega de suferinta a celor de la Gangowon, adica Daegu, care are un parcurs asemanator, 4 remize si 5 infrangeri si se pare ca nu au facut fata, au cedat cu 4-0. Rezultat care s-ar putea sa se repete.

Pentru acest meci este de retinut urmatoarele detalii: Seoul este una dintre cele mai puternice echipe din Corea de Sud, au un numar de 12 goluri marcate in 5 meciuri jucate acasa in acest sezon si 7 victorii consecutive in ultimile dispute cu Gangowon.

Pont Pariuri Sportive: Rezultatul la finalul partidei Victorie - Gazde, cota: 1.44
Meciul dintre FC Seoul şi Gangwon FC are loc în data de 28.04.2013 10:00

Spune-ti parerea
Fii printre primii care află
Care agenţii de pariuri online au aplicat pentru licenţă