Fii printre primii care află
Care agenţii de pariuri online au aplicat pentru licenţă

Pont Pariuri Sportive Baschet Euroliga Play-off - Meciul 5 Barcelona vs Panathinaikos - kd35

Baschet guest 25 Apr 2013 09:54 0

In aceasta seara, incepand cu ora 22:00, ora Romaniei, este programat sa inceapa, in Palau Blaugrana, meciul decisiv dintre Barcelona si Panathinaikos. Acest meci urmeaza sa decida cea de-a treia echipa care intra in Top 4 anul acesta, dupa CSKA Moscova si Real Madrid. In drumul spre finala de la Londra al echipelor care se intalnesc in aceasta seara, era cat pe ce sa fie stabilit un record de minima diferenta de puncte, astfel incat, dupa 3 meciuri, cele doua echipe au fost despartite de numai 5 puncte. Panathinaikos conducea cu 2-1, dupa 3 meciuri incredibil de echilibrate, insa, in al 4-lea meci in care \"verzii\" puteau sa incheie socotelile, Barcelona si-a dovedit adevarata valoare castigand ,chiar in Grecia, cu 70-60, dupa un meci in care au dominat de la inceput la final.

Aceasta victorie a lasat, cu siguranta, urme in psihicul \"verzilor\", mai ales ca echipa nu a functionat deloc, spre exemplu play maker-ul Diamantidis nereusind sa marcheze deloc. In schimb, Barca a obtinut ce isi dorea- un meci decisiv desfasurat pe propriul stadion, unde atmosfera creata de suporterii blaugrana sa ii duca de la spate spre faza finala a Euroligii.

De asemenea, trebuie precizat faptul ca Barcelona a fost echipa mai constanta in aceste 4 meciuri, in timp ce grecii s-au bazat mai mult pe ziua foarte buna a unui singur jucator: Lasme, in primul meci; Gist in cel de-al doilea; Bramos in al treilea meci si uriasul Schortsanitis in ultimul. De partea cealalta, Navarro, Huertas si Tomic si-au facut treaba intr-o maniera mai constanta, lucru la care ma astept si astazi. Personal, ii vad pe spanioli incepand furibund meciul, hotarati sa dovedeasca faptul ca ei sunt cei care merita sa acceada in faza finala a celei mai importante competitii de baschet de pe batranul continent.

Asadar, pronostic: Barcelona-prima echipa care inscrie 20 de puncte.

Pont Pariuri Sportive: Prima echipa care inscrie 20 puncte Barcelona, cota: 1.5
Meciul dintre Barcelona şi Panathinaikos are loc în data de 25.04.2013 10:00

Spune-ti parerea