Fii printre primii care află
Care agenţii de pariuri online au aplicat pentru licenţă

Oferta si cote MozzartBet

Diverse admin-pariurix 26 Mar 2011 16:39 0

Mozzart Bet si-a facut un nume in Romania dupa ce in 2006 intra in forta pe piata pariurilor din Romania. In ceea ce privesc cotele acestei agentii, sunt unele din cele mai bune de pe piata pariurilor offline. In ceea ce priveste posibilitatea de a alege extra evenimentele pentru un meci, acestea se gasesc in mai toate evenimentele celor de la Mozzart Bet.

In afara de obisnuitele " rezultat final sau sansa dubla " puteti miza pe " Ambele marcheaza , numarul de goluri marcate, rezultat la pauza, numar de goluri marcate ajustabil, in care puteti alege o limita de goluri, de la 1, pana la peste 3 goluri " . De asemenea , cu o interfata foarte usoara a site-ului, puteti sa va faceti biletul din fata calculatorului, sa faceti un bilet virtual, apoi sa-l plasati direct in agentiile MozzartBet.

In oferta celor de la Mozzart Bet veti regasi evenimente din urmatoarele sporturi : fotbal, tenis, baschet, handbal, volei, polo pe apa, baseball, hochei sau rugby. Prin profesionalismul prin care valideaza biletele si rapiditatea prin care valideaza biletele, Mozzart Bet cu siguranta este una din agentiile care ofera cele mai bune cote in momentul de fata.

 

Spune-ti parerea