Fii printre primii care află
Care agenţii de pariuri online au aplicat pentru licenţă

Oferta de cote Pariloto

Diverse admin-pariurix 22 Mar 2011 20:01 3

Din pacate pentru clientii celor de la Pariloto, acestia nu vor sa se conformeze cerintelor pariorilor. Cu o oferta slaba atat din punct de vedere al cotelor cat si din punct de vedere al ofertei, cei de la Pariloto sunt printre ultimele agentii de pariuri in acest sens. Cu o revista care contine aproximativ 500 de evenimente ( saptamanal ), cei de la Pariloto isi dezamagesc clientii prin oferta slaba din fiecare saptamana ( aproximativ 250-300 de evenimente in weekend + 200-250 de evenimente in cursul saptamanii. Cele 200-250 de evenimente din timpul saptamanii sunt prezente in oferta Pariloto doar in cazul unor evenimente importante : Calificari la campionatul european/mondial, meciuri de Europa / Uefa Champions League ) .

Totusi, oficialii Loteriei Nationale continua sa creada ca oferta de acum + oferta speciala este indeajuns pentru a multumi pariorul de rand. Gresit ! Majoritatea pariorilor cauta sa parieze la o agentie cu cote mari, o agentie cu o oferta bogata in sporturi pentru a avea de unde alege ( exemplu de sporturi " non - fotbal " : tenis, baschet, volei, fotbal american, etc ) . Spre exemplu, se intampla foarte rar ca in agentiile Pariloto sa se introduca meciuri din Euroliga de baschet, sau turneele de tenis saptamanale.

Sunt exceptii; aproximativ odata la o luna, cei de la Pariloto introduc aceste meciuri in oferta lor, in oferta de " Special ". De asemenea, faptul ca trebuie completat alt bilet tipizat de ei, constituie un alt dezavantaj, introducand pariorul in ceata in cele mai multe cazuri, in special pariorii incepatori. In plus, in oferta de special se pot regasi si alte variante de a paria pe meciurile din Weekend / meciurile importante din restul saptamanii prin faptul ca exista posibilitatea de a miza si pe altceva in afara de optiunile de  " rezultat final sau sansa dubla " .

Ne referim la oferta pentru total goluri, insa si aceste meciuri sunt foarte putine, foarte putini pariori preferandu-le. De asemenea, in aceasta sectiunea puteti sa mizati pe castigatorul campionatului European din 2012, insa foarte putini pariori vor face acest lucru inca de acum, preferand sa astepte sa vada care vor fi echipele calificate mai departe. Din pacate pentru clientii sai, Pariloto are una din cele mai slabe oferte de pariuri din Romania.

 

3 Comentarii

  • Ce spuneti de Bacau Rapid Suceava? Nu este 2.10 o cota foarte mare pt x2 avand in vedere ca Bacau nu a castigat deloc in sezonul asta?

    guest 09 Oct 2013 13:32 Raporteaza 0
  • dintre toate meciurile de tenis din oferta, tu iar ai ales ca prima optiune pe cel feminim ! esti culmea, ce pot sa zic ! eu am impresia ca iti plac prea multe fetele daca nici pana in prezent nu ti-ai dat seama ca tenisul feminim este un no bet....

    guest 09 Oct 2013 16:05 Raporteaza 0
  • Eu va recomand foarte sincer, asa cum fac toate site-urile profesioniste de betting tips, sa actualizati zilnic statistica prezentata la biletul zilei. Chiar nu e mare lucru, folositi excelul in care ati calculat statistica pt luna sept. si o copiati pe pagina. Ar fi de real ajutor pt cei care pariaza in orb pe ponturile voastre. Succes!

    guest 09 Oct 2013 21:54 Raporteaza 0
Spune-ti parerea