Fii printre primii care află
Care agenţii de pariuri online au aplicat pentru licenţă

Oferta Casa Pariurilor

Diverse admin-pariurix 23 Mar 2011 15:49 0

Una din cele mai bogate oferte o puteti regasi in agentiile Casei Pariurilor. Cu o oferta bogata in special in fotbal, pariorii au regasit oricand una din cele mai bune oferte ale agentiilor offline  . Optiunile de pariere sunt numeroase. Spre exemplu, in oferta unui meci de fotbal, vei regasi numeroase optiuni precum : rezultat final, sansa dubla, marcheaza / nu marcheaza, numar de goluri ( sub 1,5 / over 1,5  , sub 2,5 / over 2,5 sau sub 3,5 / over 3,5. ) , scor corect si multe alte optiuni.

In cazul baschetului, veti putea regasi " Rezultat final " , " rezultat dublu " , sub/peste x puncte, rezultat cu pauza / final " . De asemenea, in cadrul meciurilor de tenis, veti putea miza pe castigatorul partidei, pe numarul de gameuri ( over/under ) sau pe scorul corect al partidei. Pe langa aceste sporturi, puteti miza oricand pe alte sporturi precum hocheiul, handbalul, fotbalul american si multe altele. Miza minima este de 2.10 lei. Castigul maxim al Casei Pariurilor este de 300 000 lei.

Astfel, Casa Pariurilor si-a facut un nume important pe piata pariurilor offline prin seriozitatea si prin munca care a depus-o in ultimii ani. Momentan, oficalii Casei Pariurilor afirma " Probabil, avem cele mai bune cote " . Acel probabil lasa multe opinii in urma. Multi pariori spun ca acest lucru este o politica foarte buna, dat fiind faptul ca o munca trebuie apreciata de cei care se folosesc de ea. Pe principiul " lauda de sine " nu miroase a bine, Casa Pariurilor este una din cele mai bune case de pariuri offline din Romania in acest moment.

 

Spune-ti parerea