Fii printre primii care află
Care agenţii de pariuri online au aplicat pentru licenţă
Go UP!

 •  
  guest
  Subiecte: 0
  Mesaje: -2
  Comentarii: -2
  Membru din: 01 Ianuarie 2009
  Profil guest
  cine ma ajuta cu niste sisteme la pariloto ? am inteles ca se pot juca tot felul de sisteme astfel incat sansele de castig la pariloto sa creasca enorm, cum se joaca un sistem la ei ?
 •  
  Alpha
  Subiecte: 2405
  Mesaje: 22048
  Comentarii: 0
  Membru din: 30 Martie 2008
  Profil Alpha
  Sisteme pot fi jucate la orice agentie de pariuri. Iti cresc sansele de castig pentru ca poti opta ca dintr-un bilet de 10 evenimente sa zicem sa poti pierde 1-2-3-4 meciuri in functie de dorinta. Bineinteles ca daca pariezi sisteme iti scade si castigul de pe bilet.
 •  
  admin
  admin
  Subiecte: 1902
  Mesaje: 43114
  Comentarii: 10
  Membru din: 26 Martie 2008
  Profil admin
  Cred ca se refera la altceva, a pariloto sunt acele bilete cu meciuri date.
  Am gasit detalii pe un blog :
  Cand joci sisteme, se genereaza mai multe variante posibile, rezultate din combinarea pronosticurilor tale dupa regula impusa de tine. De exemplu, daca pariezi pe 5 meciuri, poti marca sistemele de la 1 la 5, fiecare in parte sau orice combinatie dintre ele.
  Daca marchezi 2, vei obtine 10 variante de cate 2 meciuri fiecare. Daca marchezi 3, vei obtine 10 variante de cate 3 meciuri fiecare. Daca marchezi si 2 si 3, vei obtine 20 de variante (suma variantelor de mai inainte). Daca marchezi 5, vei obtine si o varianta cu toate cele 5 meciuri.
  Daca marchezi "TOT", vei obtine toate variantele de combinari posibile. In cazul pariului pe 5 meciuri, marcarea sistemului "TOT" duce la crearea a 31 de variante. Iata un exemplu de pariere pe 5 meciuri, alegand combinatii de cate 5 si 4 meciuri.
  http://img825.imageshack.us/img825/5118/sistemepariloto.jpg
  Pentru a restange numarul variantelor care sunt create cand joci sisteme, poti folosi meciurile standard. Marcheaza litera S in dreptul meciurilor de al caror rezultat esti sigur.
  Meciurile standard nu intra in alcatuirea combinatiilor, insa sunt adaugate din oficiu la fiecare varianta. Daca un singur meci standard are pronosticul gresit, atunci toate variantele jucate pe bilet sunt necastigatoare.
  De exemplu, daca pariezi pe 6 meciuri (dintre care pe 3 le declari standard) si alegi sistem 2, vei obtine doar trei variante de cate 2 meciuri, dar la fiecare varianta se vor adauga si cele 3 meciuri standard.
  Daca doresti sa obtii si o varianta separata formata numai din meciurile standard, marcheaza si sistemul 0. Pentru a obtine si o varianta formata din toate cele 6 meciuri (din care 3 sunt marcate ca standard), trebuie marcat si sistemul 3.
  Poti sa pariezi pe un singur meci standard in sistem 0 numai daca acel meci poate fi selectat singur (daca are 1 inscris in coloana S/S din program. Daca joci sistem 1, se vor crea variante continand cate un singur meci (cu conditia ca meciul respectiv sa poata fi selectat singur).
  Insa meciurile standard nu vor alcatui variante separate, ci se vor adauga la variantele formate din meciuri obisnuite. Pentru a avea variante numai cu meciurile standard, trebuie sa marchezi sistem 0.