Fii printre primii care află
Care agenţii de pariuri online au aplicat pentru licenţă
Go UP!

 •  
  guest
  Subiecte: 0
  Mesaje: -2
  Comentarii: -2
  Membru din: 01 Ianuarie 2009
  Profil guest
  Ce parere aveti de urmatoarele meciuri :
  No Match tip odd del
  1 Franta - Islanda 1 1.5 x
  2 Brasov - V.Sibiu 1 1.75 x
  3 (TG)Le Havre - Amiens P2.5 1.95 x
  4 (TG)Liberec - Slovacko P2.5 1.65 x

  Sunt parior incepator ,caut pareri , nu critici asa ca va rog o oarecare seriozitate.
 •  
  guest
  Subiecte: 0
  Mesaje: -2
  Comentarii: -2
  Membru din: 01 Ianuarie 2009
  Profil guest
  Salut !
  Sper sa iti fiu de ajutor cu recomandarile mele. Daca spui ca esti incepator, ar trebui sa stii doua lucruri importantante legate de pariuri care te vor ajuta sa castigi destul de bine. Primul este sa te documentezi cat mai bine la fiecare meci pe care vrei sa il pariezi si al doilea sa ai rabdare. Trebuie sa stii ca nu vei castiga fiecare bilet si ca inevitabil vei avea si esecuri, dar trebuie sa fii atent si sa inveti din greseli.
  Legat de bilet, despre meciul din handbal nu comentez pentru ca nu stapanesc bine acest sport.
  Meciul din Liga I cred iti va iesi pentru ca brasovenii sunt o echipa mai puternica decat Vointa si au si avantajul stadionului.
  Meciul din Franta mi se pare un pic riscant pentru ca echipele au majoritatea meciurilor din acest sezon terminate sub 2.5(Le Havre 71%, respectiv Amiens 60%). Dar gazdele au neaparata nevoie de victorie pentru a nu retrograda si vor juca ofensiv in aceasta partida si sigur vor marca, dar vor lasa si spatii mai mari in defensiva si s-ar putea sa fie taxati.
  Ultimul meci are sanse mari de reusita pentru ca Liberec are 80% din meciuri cu over si trebuie sa castige pentru a pastra diferenta de 4 pct. fata de locul 2. Cred ca va fi un meci de over 2.5. Luand in calcul si faptul ca atacul gazdelor este de departe cel mai bun din campionat si forma curenta cred ca scorul va fi undeva la un 3-0.
  Bafta!
Răspunde la subiect
Citezi mesajul # publicat de $user
 Încarcă fişiere