Fii printre primii care află
Care agenţii de pariuri online au aplicat pentru licenţă
Go UP!

 •  
  admin
  admin
  Subiecte: 1902
  Mesaje: 43120
  Comentarii: 10
  Membru din: 26 Martie 2008
  Profil admin
  1. Jucam bilete single sau combinate?
  Unul dintre cele mai importante aspecte ale pariurilor online este managementul banilor. Casele de pariuri au o intreaga “armata” de angajati care muncesc zi de zi pentru a aduce profit, in timp ce de partea cealalta a baricadei se afla cel care joaca, ale carui singure “arme” sunt documentarea si o buna organizare. Cum procedam pentru a nu cadea in capcanele lor? Iata cateva reguli de baza.
  Marea majoriatate a celor ce joaca la pariuri pe internet au ajuns, nu de putine ori, sa isi goleasca conturile, pariind pe bilete combinate ce contin meciuri “sigure”, cu cote rezonabile, care insa s-au incheiat cu dezastre ce au dus la pierderea fondurilor. Sau, dimpotriva, au pariat pe meciuri mai dificile, cu cote mari, care nu au avut deznodamantul dorit. Trebuie sa stiti ca oferta caselor de pariuri este facuta in asa fel incat acestia sa fie mereu in castig. Pentru a scapa de aceasta capcana, trebuie sa stiti cateva lucruri. In primul rand, trebuie sa aveti niste reguli stricte cu privire la sumele jucate si sa nu va abateti de la ele, indiferent cat de tentanta ar parea oferta. Un bun jucator la pariuri stie ca singurele lucruri pe care se poate baza sunt consecventa in idei si aplicarea acestora.
  Jucati pe meciuri single - Daca sunteti siguri de victoria unei echipe, mizati individual pe acel meci, pentru ca este mult mai probabil sa castigati decat daca veti mai adauga inca doua, trei sau mai multe meciuri pe bilet. Puteti miza si pe celelalte meciuri pe care ati fi vrut initial, insa cel mai indicat e sa o faceti tot individual, pentru ca daca se vor incheia asa cum ati prevazut, atunci veti fi oricum in castig. Daca insa unul dintre ele se termina altfel decat ati prevazut, pierderea este acoperita de castigul obtinut din celelalte partide. Daca ati fi pariat pe un bilet combinat, miza ar fi fost pierduta si nu v-ati fi ales cu nimic.
  Sa vedem un exemplu pentru a intelege mai bine:
  Sa spunem ca alegem 3 partide, in care mizam pe victoriile lui Barcelona in deplasare (cota 1,60), Atletico Madrid acasa (1,80) si Getafe, tot pe teren propriu (1,70). Cota totala este in jur de 4.90, iar daca mizam de ex 30 euro pe acest bilet am castiga aproape 147 de euro. O suma frumoasa si tentanta… Insa, asa cum am vazut in acest sezon, meciurile alese se pot incheia cu surprize, iar cei 20 de euro se pot pierde foarte usor. Daca mizam in schimb cate 10 euro pe fiecare meci in parte, suma totala care se poate castiga este 16+18+17=51 de euro. Avantajul este ca daca vom pierde pe unul dintre meciuri, de exemplu pe cel al lui Atletico, care are cota cea mai mare, atunci suma castigata va fi de 33 de euro, ceea ce inseamna ca ne vom recupera investitia si vom ramane si cu un castig de 3 euro, cam mic, e adevarat, insa nu vom fi in pierdere, asa cum s-ar fi intamplat daca mizam cei 30 de euro pe biletul combinat, caz in care am fi fost la minus 30 de euro din buget, spre deosebire de varianta fericita, in care toate cele trei meciuri sunt castigatoare si profitul este de 21 de euro. Nu este rau pentru “o zi de munca”!
  2. Managementul banilor: Cat pariem?
  Atunci cand joci la pariuri trebuie sa stabilesti clar in care din urmatoarele categorii de jucatori te incadrezi:
  a. esti tipul de jucator care joaca de placere
  b. esti tipul de jucator care nu urmareste castigul imediat, insa urmaresti sa castigi potul cel mare
  c. esti tipul de jucator profesionist, care isi gandeste precis fiecare miscare si isi calculeaza cu prudenta si atentie sansele
  a. Cel care joaca de placere aloca putin timp documentarii si studiului echipelor si mizeaza de obicei sume mici pe pariurile facute. De cele mai mult ori pierde, insa nu va trece mult timp pana cand isi va realimenta contul si va paria din nou. Din cand in cand castiga, recuperand o parte din banii pierduti, insa per total va constata ca este in pierdere daca va face un bilant al pariurilor efectuate.
  b. Jucatorul care nu urmareste castigul imediat este tipul de parior care mizeaza cu regularitate sume mici pe rezultate-surpriza sau pe bilete combinate (combo) cu cota mare. De cele mai multe ori va fi dezamagit, el sperand sa dea lovitura cu un super-bilet care il va imbogati peste noapte.
  c. Jucatorul profesionist este acela care isi calculeaza atent sansele si care are reguli stricte, pe care le respecta cu regularitate. Intotdeauna joaca sume pe care si le poate permite, pentru ca stie ca va avea si zile mai proaste, asa ca trebuie sa isi ia masuri de precautie. Managementul banilor este unul dintre cele mai importante aspecte ale activitatii sale, alaturi de documentare. Jucatorul profesionist isi stabileste un obiectiv si va face tot posibilul sa il atinga. De asemenea, daca doriti sa aveti o eficacitate maxima, este important sa va stabiliti un procentaj pe care o puteti paria pe un eveniment. Un parior profesionist nu va risca niciodata mai mult de 10-15% din banii pe care ii are in cont, insa in mod constant va paria pe mize intre 5 si 7.5%. Foarte important este ca atunci cand ati obtinut un castig mare sa nu cresteti miza, la fel ca si in situatia cand pierdeti. Nu va lasati dusi de val atunci cand traversati un moment prielnic, iar atunci cand ati pierdut nu incercati sa va recuperati banii mizand sume mari pe meciuri pe care le alegeti din impuls.
  Din cand in cand faceti cate o pauza si indepartati-va putin de aceasta activitate, pentru a reveni apoi cu forte proaspete si cu o viziune mai limpede.
 •  
  admin
  admin
  Subiecte: 1902
  Mesaje: 43120
  Comentarii: 10
  Membru din: 26 Martie 2008
  Profil admin
  Metoda sfertului
  In primul rind, imparte fondul de care dispui in patru parti egale. Astfel, nu vei risca decit un sfert din total si iti vei proteja restul, in cazul in care ai ghinionul sa faci o serie de pariuri gresite.
  Sa spunem ca beneficiezi de un fond de investitii de 100 euro.
  Aceasta suma o vei imparti in patru parti egale, in asa fel incit, atunci cind vei incepe sa joci, sa folosesti doar primul "teanc", de 25 de euro.
  Atunci cind, prin pariuri reusite, ai reusit sa dublezi aceasta suma, pune cei 25 la loc, in fondul de investitii.
  Asadar, acum ai 100 + 25 = 125 euro.
  Urmeaza sa imparti si aceasta suma tot in patru parti egale si, beneficiind de o suma de investit mai mare (31,25), sansele de a obtine un profit sporit vor creste si ele.
  Cind ti-ai dublat din nou suma investita, reia procesul. Vei avea acum de jucat patru parti a cite 39 euro fiecare. Repeta operatiunea.
  Daca, dimpotriva, ai ghinion si rezultatele prezise sint eronate, nu dispera.
  Chiar daca ai pierdut primul sfert din suta de euro de, iti ramin suficienti bani, adica 75 de euro. Imparte-i la fel, in patru parti egale si plaseaza-i la fel cum am mentionat anterior, avind grija sa respecti cu sfintenie regulile, indiferent ca pierzi sau cistigi.
  De altfel, respectarea regulilor prestabilite reprezinta lucrul cel mai important in acest domeniu.
  Felul cum gestionezi banii este fundamental in pariurile sportive. Foloseste managementul financiar pentru a-ti cladi un fond de investitii solid, in vederea unor operatiuni de anvergura, care sa iti aduca, in timp, importante venituri. Dintr-o suma mica, poti obtine, astfel, una uriasa. Iar daca vei face dovada unui bun management financiar si vei folosi regulile si sistemele pe care le descriem in acest site, succesul va fi de partea ta.
 •  
  admin
  admin
  Subiecte: 1902
  Mesaje: 43120
  Comentarii: 10
  Membru din: 26 Martie 2008
  Profil admin
  Metoda 5%
  Nu paria niciodata mai mult de 5% din toata banca pe un singur meci. Suma de pariat este intre 1% si 5%, in functie de cit de sigur considerati pronosticul. Asadar, miza pe un meci va fi intre 1 si 5 unitati (1 unitate = 1%).
  Sa spunem ca incepeti cu 100 de euro. Suma minima de pariat va fi 1 unitate, adica 1 euro, iar cea maxima de 5 unitati, adica 5 euro. Cind printr-o seria de pariuri cistigatoare ajungeti de exemplu la 120 de euro (puteti sa va fixati pragul la cit doriti) atunci umblati si la miza, astfel marindu-se. Veti avea acum 1 unitate egala cu 1,2 euro (1% din banca) si miza maxima de 5 unitati egala cu 6$. Si asa mai departe.
 •  
  admin
  admin
  Subiecte: 1902
  Mesaje: 43120
  Comentarii: 10
  Membru din: 26 Martie 2008
  Profil admin
  Am ami agsit pe un site ceva :
  * Exista multe sisteme teoretice de management eficient al banilor in pariuri. Cel mai popular necesita doar disciplina si calm pentru a fi urmat, si consta in doua principii elementare: pariati cit mai simplu si pe sume constante.
  * Pariorii amatori isi epuizeaza fondurile mai ales datorita unui slab management al banilor. Regulat, casele de pariuri ofera cote foarte bune, mai ales dupa unele perioade profitabile pentru ele (cu rezultate surpriza in care favoritii au pierdut), cind pariorii au conturile subtiate. Casele de pariuri stiu ca daca in acest moment ofera cote cu adevarat bune, pariorii vor depune noi bani si probabil vor si cistiga, marindu-si provizoriu conturile.
  * Acesta este un moment asteptat de agentii, care stiu ca in citeva saptamini multe din conturi se vor goli, si aceasta datorita mai ales slabei gestiuni a banilor. Pierderea initiala este privita de catre agentii ca o investitie pe termen scurt de fapt. Asta fiindca pariorul obisnuit se va simti norocos si increzator dupa cistig, si va paria mai des si pe cote mai mari decit de obicei. Inevitabil, acest stil de a paria va face ca in scurt timp banii sa revina in conturile caselor de pariuri…
  * Pariorii profesionisti cunosc acest mod de a actiona al agentiilor (adica afisarea regulata a unor cote realmente bune pentru a atrage noi bani in joc) si asteapta cu rabdare urmatoarea aparitie a unei serii de cote convenabile. Acestia nu se lasa “luati de val” dupa citeva cistiguri, ci stiu ce si cit sa astepte.
  * La fel, multi pariori devin mai agresivi dupa o pierdere, incercind sa recupereze rapid paguba suferita; pe termen lung aceasta tactica duce din nou la pierderea repetata a banilor depusi.
  * De fapt, diferenta intre pariorii profesionisti si cei mai putin experimentati nu este data atit de acuratetea predictiilor unor evenimente, cit de calitatea net superioara a managementului banilor si strategiile de pariere folosite.
  * Marii jucatori nu ar paria niciodata de exemplu pe o combinatie de 3 meciuri, ci ar pune 3 pariuri pe fiecare dintre evenimente. Sigur ca acestea nu vor aduce acelasi potential cistig spectaculos, insa scad foarte mult sansa de a consuma tot capitalul investit.
  * Nivelul sumelor care trebuie mizate este iar un subiect mult analizat; un procent intre 1-3 (pentru pariorii cu depuneri initiale relativ mari) si 10 (un management agresiv) la suta din capitalul initial este general acceptat.
  * Acest nivel trebuie scazut pe masura ce pariem pe cote mai ridicate. Se poate calcula ca riscul unui faliment scade de pina la 10 ori cind pariem doar jumatate din miza!
 •  
  admin
  admin
  Subiecte: 1902
  Mesaje: 43120
  Comentarii: 10
  Membru din: 26 Martie 2008
  Profil admin
  Managementul banilor in pariurile sportive
  In pariurile sportive cel mai important lucru este Managementul banilor si anume trebuie inainte de a te apuca de pariuri sa inveti sa iti gestionezi corect suma de bani pe care o ai destinata exclusiv pariurilor sportive.
  “Tu pariezi prea mult pe un singur bilet” , de ce spun acest lucru fara sa te cunosc?, pentru ca majoritatea pariorilor o fac. Nu crezi ca faci acest lucru? Mai gandestete o data!.
  Ai paria 20% din intreaga suma pe care o ai in contul de pariuri pe un rezultat care are sanse de 40% sa iasa? Cred ca nu. Si totusi de ce sunt sunt asa multi pariori care sunt dispusi sa isi riste 20% sau mai mult din banca pe un singur meci?. E foarte usor a risca prea mult fara a stii macar acest lucru.
  Sa facem o presupunere
  Daca iti ofer un avantaj de 10% la un joc de probabilitati (55% pentru tine versus 45% pentru mine probabilitate de castig), pe parcursul a 500 de pariuri ai accepta un asemenea pariu? Desigur ca vei acepta. La sfarsitul celor 500 de pariuri matematica spune ca tu vei avea o reusita de 55% ( 55% pariuri castigatoare, 45% pariuri necastigatoare) , 275 castigatoare si 225 necastigatoare. Daca am fi pariat 100 euro pe fiecare billet atunci la sfarsitul celor 500 de pariuri ai fi iesit in profit cu 5000 euro. Bani castigati usor.
  Acum ca ai vazut cum ai fi putut sa castigi foarte usor 5000 de euro hai sa te intreb daca ai accepta acelasi joc dar cu 2 conditii: si anume sa ai o banca de pariuri de 500 euro fara posibilitatea de a mai depune bani in cont si sa pariezi de fiecare data 20% din suma pe care o ai in banca. Ai mai accepta un asemenea pariu? Crezi ca ai mai putea sa imi iei 5000 euro?
  Cel mai bine ai face sa nu accepti un asemenea pariu!. Cu sigurnanta ai pierde toata suma aflata in banca. La finalul celor 500 de pariuri sigur ca ai avea 55% pariuri castigatoare, dar pe o perioada scurta nimic nu este sigur, rezultate surprinzatoare pot sa apara si chiar o fac. In timpul celor 500 de pariuri cu usurinta poti avea 10 pariuri necastigatoare, astfel fortandu-te sa pariezi de fiecare data 20% din banca cu usurinta ti-as fi luat banii.
  In pariurile sportive aproape toti pariorii sportive fac asemenea pariuri similare cu cel expus de mine pariind pe un singur meci o suma prea mare raportata la suma pe care o au in banca.
  Am o intrebare pentru tine: De ce crezi ca, casele de pariuri castiga ?
  Parerea mea este ca , Casele de pariuri castiga pentru ca pariorii pariaza o suma prea mare raportata la suma pe care o au in cont.
  In cazul expus de mine mai sus ai fi pierdut banii inainte sa apuci ca probabilitatea sa fie in ajutorul tau, asemenea si casele de pariuri castiga mizand pe lipsa de disciplina a pariorilor. Acesta este principalul motiv pentru care multi pariori isi pierd banii (si nu alegerea gresita a unor partide).
  Ca si exemplu va prezint o poveste a doi pariori
  Agresivul Raul si Linistitul Bogdan au inceput fiecare cu cate 1000 de euro ca si banca pentru pariuri.
  Amandoi s-au decis sa parieze pe aceleasi meciuri pe decursul intregului sezon, singura problema pe care o aveau este ca nu stiau cat sa parieze pe fiecare meci . Agresivul Raul s-a decis sa parieze 200 euro (20% din banca) pe fiecare meci. Linistitul Bogdan s-a decis sa parieze 50 euro (5% din banca) pe fiecare meci. Agresivul Raul s-a gandit ca daca pariaza mai mult si castiga mai mult, si a avut dreptate , in prima saptamana au avut 4-2 (4 meciuri castigatoare si 2 pierdute) astfel dupa prima saptamana Agresivul Raul avea un profit de 360 euro, Linistitul Bogdan a avut un profit de 90 euro.
  In saptamana a 2-a au avut aceleasi rezultate astfel Agresivul Raul avea o banca de 1720 euro, iar Linistitul Bogdan avea o banca de 1180 euro, fericit de succesul pe care il are Agresivul Raul inceara sa il convinga pe Linistitul Bogdan ca aceasta este cheia succesului, dar Linistitul Bogdan nu este convins ca aceasta este cheia succesului in pariuri.
  Dar vin saptamanile 3 si 4 in care au rezultatele 2-4, 1-3, o perioada grea dar nu neobisnuita pe decursul unu sezon de 17 etape (cum este in fotbal). Astfel Agresivul Raul a pierdut 940 euro iar Linistitul Bogdan a pierdut 235 euro. Agresivul Raul avea acuma in banca suma de 780 euro find evident mai mica ca si a lui Linistitul Bogdan. Agresivul Raul credea ca nu are cum dupa doua saptamani proaste sa mai vina si alta continuand sa parieze 200 euro pe meci. In urmatoarele 2 saptamani rezultatele lor au fost 2-2 si 1-3.
  Dupa 4 saptamani in care au fost rezultate proaste Agresivul Raul este aproape de faliment avand doar 280 euro, pierzand aproape 80% din banca pe care a avut-o initial. Linistitul Bogdan in schimb a pierdut 360 euro dar are inca 820 euro dupa aceste 4 saptamani in care au iesit rezultate surprinzatoare.
  Ce s-a intamplat in continuare? Agresivul Raul s-a lasat de pariuri . Si cele 4 saptamani ghinioniste au fost urmate de 3 saptamani castigatoare unde Linistitul Bogdan a avut 10-3 (10 meciuri castigatoare-3 meciuri pierdute) precum si in urmatoarele 8 saptamani a avut o reusita de 56%. Linistitul Bogdan a terminat sezonul avand peste 1300 euro reusind sa isi creasca banca cu 30%.
  Morala acestei povesti este : Nu paria prea mult raportat la banca ta de bani.
  Este foarte tentant de a paria o suma mare de bani pe un meci in special dupa cateva meciuri castigate. Sunt relativ plictisitoare pariurile pe sume mici. Dar pentru a iesii la sfarsitul sezonului in profit este necesar ca pariurile sa fie puse in functie de suma pe care o aveti in banca. Pe decursul unui sezon vor fi perioade bune si rele acest lucru fiind inevitabil, asigurati-va ca ramaneti in joc pe decursul intregului sezon.
  Cat trebuie sa pariez pe un singur meci?
  Depinde de suma de bani pe care o ai ca si banca si esti dispus sa o pierzi pe decursul unui sezon. Este o regula simpla care se aplica indifferent daca esti un jucator care pariaza 20 euro sau 100 euro pe meci. Pariaza in jur de 2-3 % din banca si niciodata nu paria mai mult de 5% din banca. In unele ocazii speciale in care credeti ca sansa dumneavoastra de castig este mare atunci se poate marii miza dar pe decursul unui sezon aceste ocazii sunt foarte rare. Dar de obicei 5% din banca sa fie suma maxima pe care o pariati pe un meci. Nu sunt meciuri sigure, sa repet in o data Nu sunt meciuri sigure , fiecare pariu care il puneti poate fi pierdut . Chiar si intr-un sezon in care aveti rezultate de 60% pariuri castigate puteti avea perioade in care pariurile castigate sa scada la 40%.
  Puteti face bani cu aceasta strategie? Cu siguranta ca da. Fara aceasta strategie cu siguranta veti pierde totul indifferent de ce meciuri alegeti dumneavoastra. Daca aveti 54%-58 % meciuri castigate cu siguranta veti pierde toti banii daca pariati mai mult de 5% pe un singur meci.
  Daca castigati miza poate creste putand astfel castiga si mai mult. Totul depinde sa raportati miza la banii aflati in banca. Astfel daca castigati banca creste si mica creste, daca banca scade si miza scade. Este matematic imposibil sa pierdeti intreaga banca daca intotdeana pariati un procent mic din ea.
  Pariati intotdeauna 2%-5% din banca indiferent de meciul pe care pariati, daca nu sunteti sigur de un meci pariati 1% sau 2% .Pe acele meciuri rare in care sunteti sigur de un rezultat pariati 5% dar niciodata mai mult.
  Pentru a avea succes este necesar sa cunosti cum sa iti gestionezi banii in acest domeniu numit pariuri sportive.
 •  
  admin
  admin
  Subiecte: 1902
  Mesaje: 43120
  Comentarii: 10
  Membru din: 26 Martie 2008
  Profil admin
  Sper ca ati avut rabdare sa cititi toate articolele.
 •  
  guest
  Subiecte: 0
  Mesaje: -2
  Comentarii: -2
  Membru din: 01 Ianuarie 2009
  Profil guest
  admin a scris:
  Sper ca ati avut rabdare sa cititi toate articolele.
  io n-am avut rabdare:) ...oricum din cate am inteles eu,aceste articole ne invata sa nu pariem multe meciuri pe un bilet si sa mizam atat cat ne tine buzunaru ...lucru adevarat,dar greu de pus in practica pentru multi pariori.
 •  
  admin
  admin
  Subiecte: 1902
  Mesaje: 43120
  Comentarii: 10
  Membru din: 26 Martie 2008
  Profil admin
  Adevaru e ca pe mine ma termina evenimentele live ... in rest cam ma descurc cand e cazul. Deci atentie mare la evenimentele live cum pariati.
 •  
  guest
  Subiecte: 0
  Mesaje: -2
  Comentarii: -2
  Membru din: 01 Ianuarie 2009
  Profil guest
  admin a scris:
  Adevaru e ca pe mine ma termina evenimentele live ... in rest cam ma descurc cand e cazul. Deci atentie mare la evenimentele live cum pariati.
  Am castigat bani din ele.. dar am si pierdut.. incerc sa nu mai joc live, doar meciuri simple sau combo pt ca e mai frumos asa..
  Din live castigi usor dar trebuie sa ai mare rabdare si nu cred ca este cineva care sa aiba rabdare si aptinere pt cele live mai ales la bwin :)
 •  
  guest
  Subiecte: 0
  Mesaje: -2
  Comentarii: -2
  Membru din: 01 Ianuarie 2009
  Profil guest
  ;) Foarte bun articol pentru cei care incep sa parieze acuma.Important e sa pariezi cat iti poti permite si sa analizezi foarte bine meciurile pe care le joci.Un bun parior incearca sa afle cat mai multe despre meciul pe care ar vrea sa-l joace si dupa aceea sa parieze.
 •  
  Ygrek
  Ygrek
  Subiecte: 1523
  Mesaje: 12481
  Comentarii: 15
  Membru din: 17 Iulie 2008
  Profil Ygrek
  sunt bune meciurile live daca stii sa joci...un meci in care favorita are cota 1.30 pe propriul teren si la pauza e 0-0 are cota 1.80-2.00. Meciuri de tenis in care cotele se schimba foarte repede, deseori ai ocazia sa joci contre si sa prinzi ambii jucatori cu cote de peste 2.00 si sa castigi oricine ar invinge... problema e ca multi se arunca pe meciuri de nimic.
 •  
  guest
  Subiecte: 0
  Mesaje: -2
  Comentarii: -2
  Membru din: 01 Ianuarie 2009
  Profil guest
  Pariurile live sunt cu doua taisuri insa daca joci cu atentie si rabdare poti obtine foarte usor un profit bun.Eu de exemplu week-endul trecut ( sambata ) am obtinut o suma frumusica la pariurile live doar intr`o jumatate de ora , de obicei joc meciuri din tenis .
 •  
  Ygrek
  Ygrek
  Subiecte: 1523
  Mesaje: 12481
  Comentarii: 15
  Membru din: 17 Iulie 2008
  Profil Ygrek
  Sunt de speculat meciurile live... e un castig rapid dar si un faliment imediat... mare grija... ce am jucat astazi... in prima parte am cam riscat pentru ca eram la munca si urmaream doar scorul... deobicei ce pariez live si urmaresc meciul....
  http://img204.imageshack.us/img204/2558/live1qn1.th.pnghttp://img204.imageshack.us/images/thpix.gif
  http://img412.imageshack.us/img412/3659/live2mz5.th.pnghttp://img412.imageshack.us/images/thpix.gif
 •  
  admin
  admin
  Subiecte: 1902
  Mesaje: 43120
  Comentarii: 10
  Membru din: 26 Martie 2008
  Profil admin
  Dragutz vad ca ai facut ceva banuti.
 •  
  Ygrek
  Ygrek
  Subiecte: 1523
  Mesaje: 12481
  Comentarii: 15
  Membru din: 17 Iulie 2008
  Profil Ygrek
  mda...de-o merdenea ceva :laugh:
 •  
  guest
  Subiecte: 0
  Mesaje: -2
  Comentarii: -2
  Membru din: 01 Ianuarie 2009
  Profil guest
  Dupa parerea mea , managementul banilor este o chestiune care il priveste in totalitate pe parior . In mare parte , managementul banilor este un factor important pentru un parior . Este acel lucru care il poate face un parior bun sau unul slab .
  Totusi , sfaturile nu cred ca isi au rostul fiindca fiecare are situatia sa , unica in felul ei , deci nu pot fi universal valabile . insa , in acelasi timp pot fi priviite ca pe un model de pe care sa se inspire .:P
 •  
  guest
  Subiecte: 0
  Mesaje: -2
  Comentarii: -2
  Membru din: 01 Ianuarie 2009
  Profil guest
  Pentru mine nu exista "managementul banilor" in pariuri , fiecare joaca cum stie el in functie de posibilitati chef etc :D ... cel mai important in viata unui parior in ziua de azi este profit , acesta reflectant in totalitate miza , analiza , cota si norocul !
 •  
  guest
  Subiecte: 0
  Mesaje: -2
  Comentarii: -2
  Membru din: 01 Ianuarie 2009
  Profil guest
  Admin, ar fi frumos sa precizezi de unde ai luat textele care nu sunt scrise de tine sau de voi. Eu am publicat inclusiv in reviste ?i în ziar textele astea si sunt semnate de mine.
 •  
  admin
  admin
  Subiecte: 1902
  Mesaje: 43120
  Comentarii: 10
  Membru din: 26 Martie 2008
  Profil admin
  Admin, ar fi frumos sa precizezi de unde ai luat textele care nu sunt scrise de tine sau de voi. Eu am publicat inclusiv in reviste ?i în ziar textele astea si sunt semnate de mine.
  Salut, uite care e treaba cu netu asta tampit am gasit aceleasi texte pe 10 site-uri diferite, acum ce sa zic spune care dintre ele sunt ale tale si nu e problema cu cea mai mare placere voi pune link spre site-ul tau. Am zis sa le pun la dispozitia pariorilor tot ce e de gasit pe net. Am fost printre primi admini care a scris si tradus analize pentru casele de pariuri pe un alt site de al meu si culmea le-am gasit deja pe zeci de site-uri si bloguri si nici un link spre sursa, sincer nu mi-a picat bine da spune tu ce putem face ?
  Oricum revin spune care texte zici ca sunt ale tale si pune link spre site.
 •  
  guest
  Subiecte: 0
  Mesaje: -2
  Comentarii: -2
  Membru din: 01 Ianuarie 2009
  Profil guest
  Vad ca reactia ta e de bun simt, asa ca suntem ok. Bafta cu site-ul!
Răspunde la subiect
Citezi mesajul # publicat de $user
 Încarcă fişiere