Go UP!

Germania Regionala Nord: Hallescher FC vs. Meuselwitz 4.12.2010 ora 14:30


 •  
  Dictator-1x2 Dictator-1x2
  Subiecte: 87
  Mesaje: 1629
  Comentarii: 0
  Membru din: 09 Aprilie 2010
  Meciul, contand pentru etapa a 16-a a ligii Regionale Nord din Germania, este un meci care are o favorita clara in persoana lui Hallescher. De altfel meciul are ca adversare doua echipe cu obiective diametral opuse, echipa gazda ocupanta locului 3 care spera sa promoveze, in timp ce oaspetii ocupa locul 13 si lupta la retrogradare.
  Hallescher, cum ziceam este ocupanta locului 3 a ligii Regionale Nord din Germania, si anul acesta lupta pentru promovare. Acestia vin dupa meciul egal de pe terenul celor de la St. Pauli 2, scor 2-2, insa se afla intr-o forma foarte buna, nepierzand nici macar unul din ultimele lor 5 meciuri, castigand 3 si facand 2 egaluri. Acestia se afla de astfel intr-o forma foarte buna pe teren propiu, din cele 7 meciuri acestia nepierzand nici un meci, castigand 6 si terminand odata la egalitate 0-0 cu Lubeck, ba mai mult acestia au incasat pe teren propiu in acest sezon un singur gol. Golaverajul acestei echipe este unul de invidiat pentru multe echipe cu nume din Europa, acestia marcand 19 goluri in timp ce au incasat doar 7, chiar daca medie de goluri marcate este de 1.23 pe meci, media de goluri primite este doar de 0.47 pe meci, adica sub un gol primite la 2 meciuri.
  Mauselwitz, ocupanta locului 13, are in acest sezon obiectiv evitarea retrogradarii. Acestia au reusit in ultimul lor meci o victorie impotriva celor de la Wolsburg 2, cu 2-1, insa forma acestora este una slaba, in ultimele lor 5 meciuri acestia castigand doar meciul amintit, in timp ce au pierdut 4 meciuri. Din cele 6 meciuri disputate in deplasare acestia au castigat si remizat o singura data, pierzand de 4 ori. Golaverajul acestora, arata o echipa slaba din punct de vedere defensiv si medie din punct de vedere ofensiv, cu 20 de goluri inscrise si medie de 1.33 inscrise pe meci si 30 primite cu o medie de 2 goluri primite pe meci.
  Date fiind datele statistice ale acestui meci, si formele celor doua echipe, merg pe victoria gazdelor.
  Pronostic: 1 Cota: 1,42 Casa de pariuri: bwin.com
  Analiza nr. 10