Go UP!

 •  
  brexter brexter
  Subiecte: 3
  Mesaje: 90
  Comentarii: 0
  Membru din: 25 Iunie 2009
  Profil brexter
  Stie careva ce inseamna Over 1...Over 1 ,1.5....Over 2...Over 2 ,2.5? :-
  sorry de topic(in caz ca nu am postat unde NU trebuia) :)
 •  
  admin admin
  admin
  admin
  Subiecte: 1902
  Mesaje: 43050
  Comentarii: 4
  Membru din: 26 Martie 2008
  Profil admin
  Ai postat bine, uite iti dau un copy paste din regulamentul cleor de la bet365.com :
  NUMAR GOLURI
  In cazul in care un meci este abandonat inainte de finalizarea celor 90 minute de joc, pariurile se vor rambursa, cu exceptia cazurilor in care deciderea pariurilor a fost deja stabilita. Va rugam sa consultati urmatoarele exemple referitoare la deciderea pariurilor:
  Pariuri live: Reprize de prelungiri - Numar goluri
  Se iau in considerare doar golurile inscrise in reprizele de prelungiri. In cazul in care meciul este abandonat inainte de sfarsitul reprizelor de prelungiri, pariurile se ramburseaza, cu exceptia situatiilor in care deciderea pariurilor a fost deja stabilita.
  Numar goluri peste/ sub 2
  Numar goluri sub 2
  - Pariurile sunt castigatoare daca nu se inscrie nici un gol sau se inscrie un gol. Daca se inscriu exact doua goluri, pariurile vor fi rambursate. Pariurile sunt necastigatoare daca se inscriu 3 sau mai multe goluri pe durata meciului.
  Numar goluri peste 2
  - Pariurile sunt castigatoare daca se inscriu trei sau mai multe goluri. Daca se inscriu exact doua goluri, pariurile vor fi rambursate. Pariurile sunt necastigatoare daca nu se inscrie nici un gol sau se inscrie un gol.
  Numar goluri peste/ sub 2, 2.5
  Numar goluri sub 2, 2.5
  - Pariurile sunt castigatoare daca nu se inscrie nici un gol sau se inscrie un gol. Daca se inscriu exact doua goluri, jumatate din miza va fi castigatoare, iar cealalta jumatate va fi rambursata. Pariurile sunt necastigatoare daca se inscriu trei sau mai multe goluri pe durata meciului.
  Numar goluri peste 2, 2.5
  - Pariurile sunt castigatoare daca se inscriu trei sau mai multe goluri. Daca se inscriu exact doua goluri, jumatate din miza va fi rambursata, iar cealalta jumatate se va pierde. Pariurile sunt necastigatoare daca nu se inscrie nici un gol sau se inscrie un gol.
  Numar goluri peste/ sub 2.5
  Numar goluri sub 2.5
  - Pariurile sunt castigatoare daca nu se inscrie nici un gol sau se inscriu unul sau doua goluri. Pariurile sunt necastigatoare daca se inscriu trei sau mai multe goluri pe durata meciului.
  Numar goluri peste 2.5
  - Pariurile sunt castigatoare daca se inscriu trei sau mai multe goluri. Pariurile sunt necastigatoare daca nu se inscrie nici un gol sau se inscriu unul sau doua goluri.
  Numar goluri peste/ sub 2.5, 3
  Numar goluri sub 2.5, 3
  - Pariurile sunt castigatoare daca nu se inscrie nici un gol sau se inscriu unul sau doua goluri. Daca se inscriu exact trei goluri, jumatate din miza va fi rambursata, iar cealalta jumatate se va pierde. Pariurile sunt necastigatoare daca se inscriu patru sau mai multe goluri pe durata meciului.
  Numar goluri peste 2.5, 3
  - Pariurile sunt castigatoare daca se inscriu patru sau mai multe goluri. Daca se inscriu exact trei goluri, jumatate din miza va fi castigatoare, iar cealalta jumatate va fi rambursata. Pariurile sunt necastigatoare daca nu se inscrie nici un gol sau se inscriu unul sau doua goluri.
  Numar goluri peste/ sub 3
  Numar goluri sub 3
  - Pariurile sunt castigatoare daca nu se inscrie nici un gol sau se inscriu unul sau doua goluri. Daca se inscriu exact trei goluri, pariurile vor fi rambursate. Pariurile sunt necastigatoare daca se inscriu patru sau mai multe goluri pe durata meciului.
  Numar goluri peste 3
  - Pariurile sunt castigatoare daca se inscriu patru sau mai multe goluri. Daca se inscriu exact trei goluri, pariurile vor fi rambursate. Pariurile sunt necastigatoare daca nu se inscrie nici un gol sau se inscriu unul sau doua goluri.
  Pariuri live: Numar goluri
  Pentru pariurile live, se iau in considerare toate golurile, indiferent daca au fost marcate inainte sau dupa plasarea pariului.
  Iti poti da seama de metoda de calcul pentru restul.
  PS: cand e cu virgula sub/peste 1.5 , 2 jumatate din miza merge pe primul tip de pronostic iar cealalta jumatate pe al doilea pronostic.
 •  
  brexter brexter
  Subiecte: 3
  Mesaje: 90
  Comentarii: 0
  Membru din: 25 Iunie 2009
  Profil brexter
  ms mult admin pt raspuns :)
 •  
  admin admin
  admin
  admin
  Subiecte: 1902
  Mesaje: 43050
  Comentarii: 4
  Membru din: 26 Martie 2008
  Profil admin
  Nu ai de ce, oricand daca mai ai intrebari ne gasesti pe forum.
 •  
  RoscaStyle RoscaStyle
  Subiecte: 3884
  Mesaje: 14743
  Comentarii: 0
  Membru din: 07 Septembrie 2009
  Profil RoscaStyle
  Mai multe detalii despre tipurile de pariuri gasesti aici: Tipuri de pariuri