Go UP!
Live pe dispozitive Online Click aici să pariezi online şi primeşti instant un PARIU FĂRĂ RISC de 150 RON

  •  
    mcd
    mcd
    Reputaţie: 2 0
    Subiecte: 200
    Mesaje: 6883
    Comentarii: 0
    Membru din: 27 Mai 2009
    m-am gandit ca un asemenea topic este extrem de necesar, vazand ca avem o comunitate maricica de cinefili :ymapplause: putem posta intrebari, nedumeriri, critici, despre actorii din filmele vazute, sau putem cere recomandari despre protagonistii filmelor nevazute. de asemenea, ar fi interesant ca fiecare sa puna cateva nume (barbati/femei), sa vedem cam care sunt artistii preferati de membrii forumului nostru.
    in speranta ca aceasta initiativa va prinde, va astept cu interes la conversatie!
    ps: un admin, topic sticky pls :-bd
  •  
    mcd
    mcd
    Reputaţie: 2 0
    Subiecte: 200
    Mesaje: 6883
    Comentarii: 0
    Membru din: 27 Mai 2009
    am sa incep eu, prezentand unii din artistii mei preferati:
    anthony hopkins (tacerea mieilor, fracture, the wolfman etc.)
    castigator al premiului oscar, face roluri imense, de compozitie, si nu dezamageste niciodata.
    .imdb.com/name/nm0000164/
    en.wikipedia.org/wiki/Anthony_hopkins
    .cinemagia.ro/actori/anthony-hopkins-293/
    http://www.insidesocal.com/outinhollywood/,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,hopkins.jpg
    jennifer love hewitt (stiu ce ai facut asta-vara, ghost whisperer, heartbreakers, if only etc.)
    de apreciat pentru naturaletea ei, si de asemenea pentru buna alegere a rolurilor de-a lungul carierei.
    .imdb.com/name/nm0001349/
    /en.wikipedia.org/wiki/Jennifer_Love_Hewitt
    .cinemagia.ro/actori/jennifer ... witt-2740/
    http://s320509201.websitehome.co.uk/wp-content/uploads/2009/07/jennifer_love_hewitt_new_moon.jpg
  •  
    Reputaţie: 0 0
    Subiecte: 54
    Mesaje: 5462
    Comentarii: 0
    Membru din: 04 Septembrie 2009
    Nicolas Cage + Sandra Bullock. Astia mi aduc aminte acum..
    http://static.topfilm.ro/p/SandraBullock.jpg
    http://blog.80millionmoviesfree.com/wp-content/uploads/2009/07/nicolas_cage.jpg
    Nicole Da Silva, serialul Australian Rush..bestiala tipa.
  •  
    mcd
    mcd
    Reputaţie: 2 0
    Subiecte: 200
    Mesaje: 6883
    Comentarii: 0
    Membru din: 27 Mai 2009
    nicholas cage rupe norma, cu filme gen face/off sau adaptation. desi a dat si gherle, gen wicker man. nu e deloc selectiv cu rolurile, insa ca actor e super bun. iar sandra, n-are nevoie de introducere, a plecat de la porcarele gen demolatorul sau miss congeniality, pana la capodopere gen the blind side (oscar pentru cea mai buna actrita in rol principal).
  •  
    Reputaţie: 0 0
    Subiecte: 21
    Mesaje: 600
    Comentarii: 0
    Membru din: 24 Iulie 2009
    Leonardo DiCaprio
    http://static.cinemarx.ro/stiri-cinema/wp-content/uploads/2009/12/LeonardoDiCaprio.jpg
    Nume la na?tere Leonardo Wilhelm DiCaprio
    N?scut(?) 11 noiembrie 1974 (1974-11-11) (35 de ani)
    Los Angeles, California
    În?l?ime 1,84 m
    Filmografie(unele din filme în care a jucat):
    * 1991: Critters 3
    * 1992: Poison Ivy
    * 1993: Via?a lui Toby
    * 1993: What’s Eating Gilbert Grape
    * 1995: Don`s Plum
    * 1995: The Quick and the Dead
    * 1995: The Basketball Diaries
    * 1995: Total Eclipse
    * 1996: William Shakespeare’s Romeo + Juliet
    * 1996: Marvin’s Room
    * 1997: Titanic
    * 1998: The Man in the Iron Mask
    * 1998: Celebrity
    * 2000: The Beach
    * 2002: Gangs of New York
    * 2002: Catch Me If You Can
    * 2004: The Aviator
    * 2006: The Departed
    * 2006: Blood Diamond
    * 2007: The 11th Hour, film documentar
    * 2010: Shutter Island , Inception
    Sincer, dup? p?rerea mea, este unul dintre cei mai buni actori existen?i în lumea de azi.
    Mi-a pl?cut cât de bine s-a adaptat la fiecare rol din fiecare film care avea diverse tematici.
    Filmele în care a prestat cel mai bine, dup? p?rerea mea, sunt:
    1997: Titanic
    2002: Catch Me If You Can
    2004: The Aviator
    2006: Blood Diamond
    2008: Revolutionary Road
    2010: Shutter Island
    2010: Inception
  •  
    Reputaţie: 22 5
    Subiecte: 1899
    Mesaje: 42945
    Comentarii: 1
    Membru din: 26 Martie 2008
    Sincer toate filemele in acre a jucat Nikolas Cage sunt superbe, in special Face to Face, si mai era unul recent, Next parca ii spune.
    La femei candva era Cameron Diaz locul 1 in topul preferintelor acum nu stiu ce sa zic, mie greu sa aleg o actrita buna.
    La comedii e clar favoritul meu Adam Sandler, desi nu retin actorii dupa nume pe el l-am retinu, mai e tipul din Hot chick si multi multi altii.
    Cel mai antipatic actor : Leonardo DiCaprio :)) don`t ask ...
  •  
    mcd
    mcd
    Reputaţie: 2 0
    Subiecte: 200
    Mesaje: 6883
    Comentarii: 0
    Membru din: 27 Mai 2009
    @marius: face/off e filmul cu cage, si e foarte bun intr-adevar. ala cu viitorul e next, da, insa daca vezi unele gherle de-ale sale, o sa ramai uimit. ghost rider, wicker man, sunt niste pelicule penibile, pentru un actor de calibrul sau. in opinia mea, cel mai bun rol al sau il face in 8MM, un film absolut original si intrigant. cat despre miss diaz, rupe norma, si pt. mine, e vis si ca femeie si ca artista. tipul din hot chick e rob schneider (un gigolo de doi bani e rolul sau reprezentativ).
    @cristi: bravo pentru implicare!
  •  
    Reputaţie: 22 5
    Subiecte: 1899
    Mesaje: 42945
    Comentarii: 1
    Membru din: 26 Martie 2008
    exact rob schneider e, nu il aveam pe limba, inca ghost rider sa zicem ca merge nu a fost asa penibil, probabil doar wiker man, dar eu m-am uitat doar la cele care le-am vazut ca sunt ok din trailer nu le-am vazut toate filmele lui.
  •  
    mcd
    mcd
    Reputaţie: 2 0
    Subiecte: 200
    Mesaje: 6883
    Comentarii: 0
    Membru din: 27 Mai 2009
    iti recomand calduros 8MM, cu nicholas cage, ai incredere in mine, doar sunt expert :-B
  •  
    mcd
    mcd
    Reputaţie: 2 0
    Subiecte: 200
    Mesaje: 6883
    Comentarii: 0
    Membru din: 27 Mai 2009
    as vrea sa va prezint o actrita relativ noua, insa care in opinia mea va ajunge departe in urmatorii ani. am sa adaug linkuri utile, plus poze. este vorba despre Amanda Crew, actrita bruneta si simpatica din Sexdrive sau The Haunting in Connecticut:
    .imdb.com/name/nm1468739/
    en.wikipedia.org/wiki/Amanda_Crew
    .cinemagia.ro/actori/amanda-crew-75486/
    http://static.cinemagia.ro/img/resize/db/actor/07/54/86/amanda-crew-232744l-poza.jpg
    http://static.cinemagia.ro/img/resize/db/actor/07/54/86/amanda-crew-377966l-poza.jpg
    http://static.cinemagia.ro/img/resize/db/actor/07/54/86/amanda-crew-559242l-poza.jpg
    personal gasesc in rolurile ei, chiar si in Sexdrive, ceva mai adanc decat suprafata, mi se pare o artista inteligenta, care cu siguranta s-ar descurca si cu partituri mai grele. ii trebuie doar o sansa, sau un scenariu foarte bun, si va da lovitura. go Amanda! :x
    ps: acum puteti ghici cine e fata din avatarul meu :D
  •  
    Reputaţie: 0 0
    Subiecte: 21
    Mesaje: 600
    Comentarii: 0
    Membru din: 24 Iulie 2009
    Robert Pattinson
    http://www.myidol.ro/wp-content/uploads/2010/06/Robert-Pattinson.jpg
    Robert Thomas-Pattinson (n. 13 mai 1986) este un actor, manechin ?i muzician englez, cunoscut pentru rolul s?u din Harry Potter ?i Pocalul de Foc. El l-a interpretat pe Cedric Diggory. În 2007 el a fost ales s? joace înc? un personaj fictiv, pe misteriosul Edward Cullen, unul dintre personajele principale ale seriei Amurg de Stephenie Meyer, în filmul cu acela?i nume.
    Filmografie:
    2004 Vanity Fair
    2004 Ring of the Nibelungs
    2005 Harry Potter ?i Pocalul de Foc
    2006 The Haunting of Toby Jugg
    2007 The Bad Mother`s Handbook
    2007 Cedric Diggory
    2008 Art
    2008 The Summer House
    2008 Twilight
    2009 Little Ashes
    2009 New Moon
    2010 Remember Me
    2010 Eclipse
    2011 Breaking Dawn
    Na, ce zice-?i? ?sta da actor din zilele noastre! Este arhi-cunoscut cu "Twilight". În România, ce s? mai zic, plin de siteuri române?ti dedicate lui ?i faniilor lui, mai bine zis fanelor :)) .Trebuia s? caute un b?iat din România s? joace rolul vampirului,din moment ce din ?ara noastr? vine idea de vampir .Sincer eu nici nu l-am prea observat pân? s? apar? Twilight.
    Uite, s? nu lipseasc? colega:
    Kristen Stewart
    http://www.bravonet.ro/wp-content/uploads/2009/07/kristen-stewart_l.jpg
    Kristen Jaymes Stewart (n. 9 aprilie 1990) este o actri?? de cinematograf ?i televiziune american?. Este cunoscut? pentru rolul ei din filmul bazat pe best-sellerul lui Stephenie Meyer, Amurg, unde interpreteaz? rolul lui Bella Swan.
  •  
    mcd
    mcd
    Reputaţie: 2 0
    Subiecte: 200
    Mesaje: 6883
    Comentarii: 0
    Membru din: 27 Mai 2009
    kristen stewart mi-a placut in The Messengers. de asemenea era si mai frumusica cand era mica.
  •  
    Reputaţie: 0 0
    Subiecte: 16
    Mesaje: 1398
    Comentarii: 0
    Membru din: 30 Iulie 2009
    Al Pacino si Robert de Niro in filmul "Heat"
    http://c.complex.com/blogs/wp-content/uploads/2008/08/heat-al-pacino-robert-de-niro-3700081.jpg
    Brad Pitt si Anthony Hopkins in filmul "Meet Joe Black"
    http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTMyMjIxMTQ4NF5BMl5BanBnXkFtZTcwNTYzODgwMw@@._V1._CR358,0,1332,1332_SS80_.jpg
    Til Schweiger si Jan-Josef Liefers in filmul "Knocking on heaven`s door"
    http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQEMzkpLA5yIvah7480ScB0AWH7acY7hy_zzsZFW3sJU1dn_GI&t=1&usg=__PDWBOyRp4dwYhUk0p-vV_ZeYFd0=
    Din actrite Pamela Anderson ,cred ca stiti de ce :ymblushing: :ymblushing: :ymblushing:
    http://pamela.celebden.com/wp-content/uploads/2008/06/pamela_anderson.jpg
  •  
    Reputaţie: 0 0
    Subiecte: 98
    Mesaje: 8527
    Comentarii: 0
    Membru din: 29 Mai 2009
    as vrea sa va prezint o actrita relativ noua, insa care in opinia mea va ajunge departe in urmatorii ani. am sa adaug linkuri utile, plus poze. este vorba despre Amanda Crew, actrita bruneta si simpatica din Sexdrive sau The Haunting in Connecticut:
    .imdb.com/name/nm1468739/
    en.wikipedia.org/wiki/Amanda_Crew
    .cinemagia.ro/actori/amanda-crew-75486/
    http://static.cinemagia.ro/img/resize/db/actor/07/54/86/amanda-crew-232744l-poza.jpg
    http://static.cinemagia.ro/img/resize/db/actor/07/54/86/amanda-crew-377966l-poza.jpg
    http://static.cinemagia.ro/img/resize/db/actor/07/54/86/amanda-crew-559242l-poza.jpg
    personal gasesc in rolurile ei, chiar si in Sexdrive, ceva mai adanc decat suprafata, mi se pare o artista inteligenta, care cu siguranta s-ar descurca si cu partituri mai grele. ii trebuie doar o sansa, sau un scenariu foarte bun, si va da lovitura. go Amanda! :x
    ps: acum puteti ghici cine e fata din avatarul meu :D
    mi-o aduc aminte din SexDrive (poza a 2-a)
    dar ma intreb: e aceasi in toate pozele? :)) parca ar fi persoane diferite in toate cele 3 poze
    -- 11 Oct 2010, 22:22 --
    Johnny Depp
    http://behindblondiepark.com/wp-content/uploads/2009/11/johnny_depp.jpg
  •  
    Reputaţie: 29 1
    Subiecte: 637
    Mesaje: 9363
    Comentarii: 0
    Membru din: 07 Iunie 2009
    Johnny Depp e si actorul meu preferat :) Tot undeva in fruntea listei mai e si DiCaprio, care parca creste de la film la film...
  •  
    mcd
    mcd
    Reputaţie: 2 0
    Subiecte: 200
    Mesaje: 6883
    Comentarii: 0
    Membru din: 27 Mai 2009

    mi-o aduc aminte din SexDrive (poza a 2-a)
    dar ma intreb: e aceasi in toate pozele? :)) parca ar fi persoane diferite in toate cele 3 poze
    iti garantez ca ea e. sunt cel mai mare fan al ei. e super super super, trust me!
  •  
    Reputaţie: 0 0
    Subiecte: 21
    Mesaje: 600
    Comentarii: 0
    Membru din: 24 Iulie 2009
    Angelina Jolie
    http://www.myidol.ro/wp-content/uploads/2009/12/angelina-jolie-cea-mai-frumoasa.jpg
    Angelina Jolie (n?scut? ca Angelina Jolie Voight pe 4 iunie 1975) este o actri?? american? de film ?i Ambasadorul Bun?voin?ei (în englez? Goodwill Ambassador) pentru Organiza?ia UNHCR (Organiza?ia Na?iunilor Unite de comisari speciali pentru refugia?i). Se spune deseori în media c? ea ar fi una din cele mai frumoase femei, via?a ei fiind pentru moment una din cele mai mediatizate. A primit trei Premii Globul de Aur, dou? Premii Organiza?ia Actorilor de Film ?i un Premiu al Academiei (OSCAR).
    Brad Pitt
    http://climateprogress.org/wp-content/uploads/2007/09/brad_pitt.jpg
    William Bradley „Brad” Pitt (n. 18 decembrie 1963) este un actor american, produc?tor de film ?i activist social. A devenit celebru la mijlocul anilor 1990 dup? ce a interpretat rolurile principale din filmele Interviu cu un vampir în 1994 ?i Seven în 1995. Pitt a fost nominalizat la Premiile Oscar pentru rolul s?u din filmul Twelve Monkeys din 1996 ?i pentru rolul din Strania poveste a lui Benjamin Button din 2009.El a fost descris ca fiind unul dintre cei mai atragatori barbati eticheta cu care a reusit sa primeasca atentie media substantiala
  •  
    Reputaţie: 4 0
    Subiecte: 228
    Mesaje: 9886
    Comentarii: 0
    Membru din: 12 Aprilie 2009
    Hmm, cred ca actorul meu preferat este Gerard Butler. Mi-au placut 99% din filmele in care a jucat. E un actor foarte foarte bun.
    Mai imi plac Eddie Murphy si Adam Sandler.
    Nu-mi plac Cameron Diaz, Tom Hanks, Angelina Jolie, Brad Pitt si Jennifer Aniston. Mi se par antipatici. :D
  •  
    Reputaţie: 0 0
    Subiecte: 1
    Mesaje: 197
    Comentarii: 0
    Membru din: 06 August 2010
    Johny Deep a jucat in piratii din caraibe in rolul lui Jack Sparow nu?sau fac fac confuzie:P
  •  
    Reputaţie: 0 0
    Subiecte: 21
    Mesaje: 600
    Comentarii: 0
    Membru din: 24 Iulie 2009
    Johny Deep a jucat in piratii din caraibe in rolul lui Jack Sparow nu?sau fac fac confuzie:P
    A?a e Johny Deep e în rolul lui Jack Sparow din Pira?ii din Caraibe. Deci, nu faci confuzi.
    Dar pentru asta exista google!