Cum sa castigi la pariuri?

Pariuri sportive admin-pariurix 08 Oct 2013 13:18 6

In acest articol ne propunem sa va dam cateva sfaturi despre cum ati putea sa castigati la pariuri. De lucrul acesta este interesata toata lumea intrata in fenomen, chiar daca unii mai spun ca pentru ei pariurile sunt doar un hobby, nefiind important daca pierd intr-o luna 100 ron sau castiga 2000.

Money managament-ul este primul lucru de care trebuie sa tina cont un parior pentru a avea succes la pariurile sportive. Incercati sa va alocati un buget pentru pariuri pentru o perioada de timp si sa-l impartiti astfel incat sa nu pariati mai mult de un anumit procent din el pe un bilet (indicat 5%). Astfel evitati situatiile cand dupa ce ati castigat cu 5 ron 100 ron ii pierdeti pe toti 100 pentru ca i-ati impartit si reinvestit in cate 20 ron si pe 5 bilete. Tinandu-va evidenta banilor (pentru ca practic asta este money management-ul) veti fi mai calculat, veti gestiona mult mai bine atat castigurile importante, cat si perioadele mai ''negre'' in care nu va iese nimic.

Pentru a castiga la pariuri trebuie sa cunoasteti pe ce anume pariati. Pariurile pe sporturi sau competitii de care nu aveti habar duc la faliment. Poate nu direct, dar cu siguranta pe termen lung daca veti face un bilant veti vedea ca cele mai multe pierderi au venit din pariuri puse pe sporturi sau competitii pe care nu le urmariti sau la care informatiile detinute nu sunt suficiente pentru a analiza corect evenimentul respectiv.

La pariuri trebuie sa jucati cu rabdare fara sa va abateti de la anumite reguli bine stabilite. Daca v-ati propus un profit lunar de un anumit numar de unitati in momentul in care l-ati intins luati o pauza, renuntati sa mai pariati, altfel riscati ca tot ce ati castigat pana la momentul respectiv sa se piarda pe final. O pauza este bine venita, perioada in care puteti analiza ce anume a mers bine si ce anume nu a mers la fel cum va doreati. De exemplu puteti observa ca aveti anumite campionate pe care castigati constant si alte campionate pe care pierdeti. Sau daca sunteti un parior axat pe tenis puteti observa ca in fazele finale ale turneelor faceti mai mult profit decat in fazele initiale si astfel evitati pe cat posibil sa pariati in fazele initiale.

Pe langa rabdare mai este nevoie si de disciplina pentru a castiga la pariuri sportive. Un parior bun, dar indisciplinat nu va avea succes. Daca v-ati stabilit ca intr-o zi sa jucati doar anumite pariuri, atunci jucati-le doar pe acelea, chiar daca pe parcursul zilei veti mai observa in oferta live pronosticuri sau cote tentante.

Pariurile sportive trebuie sa fie un hobby pentru fiecare, dar chiar si asa tineti cont ca trebuie sa depuneti si efort pentru ca rezultatele sa vina. Cand spunem efort nu facem referire la munca fizica. Trebuie sa analizati un pronostic nu doar bazandu-va pe statistici, trebuie sa cautati informatii, cu cat sunteti mai bine informat cu atat sansele de a invinge casele de pariuri cresc. Nu de putine ori vi s-a parut ''suspect'' de mare cota avuta de o favorita intr-un meci cu o echipa mai modesta. Pe moment vi se parea valoarea cotei excelenta si o jucati, dupa ce aflati insa informatii care nu se regasesc in statistici (lipseau jucatorii importanti, urma un meci mult mai important la o perioada scurta de timp, terenul era de o calitatea modesta si impedica jocul combinativ etc) cota avuta de aceea echipa favorita nu vi se mai parea chiar la fel de mare ca la inceput. De toate aceste informatii casele de pariuri dispun si au deja un pas in fate noastra, a pariorilor. Daca noi nu suntem macar la acelasi nivel cu ele, atunci este greu sa le invingem.

Pentru a castiga la pariuri trebuie pe cat posibil sa evitati sa jucati multe meciuri pe bilet. Da, suna extraordinar ''bag 2 lei si castig 1000 lei'', dar sansele sa prindeti un astfel de bilet, de cota 500, sunt minime. Probabil ca veti castiga o data si o data, dar adunand biletele de 2 lei pierdute, castigul nu va mai fi la fel de extraordinar. In aceste conditii recomandat este sa jucati cat mai putine evenimente pe bilet (indicat unul singur), chiar daca sumele castigate intr-o perioada scurta de timp sunt mici. Foarte putini s-au imbogatit peste noapte din pariuri.

Strategiile sunt si ele utile pentru a obtine castiguri la pariuri. Dar daca alegeti sa mergeti pe o strategie atunci mergeti numai pe ea. Degeaba castigati 100 unitat/luna de pe urma unei strategii daca pierdeti in acelasi timp 80u jucand altceva pe langa. Pe forumul Pariuri-x.ro in sectiunea Strategii pariuri sportive veti gasi testate majoritatea strategiilor existente in pariuri. Nu va ramane decat sa rasfoiti forumul si sa o alegeti pe cea care considerati ca va avantajeaza cel mai mult sau de ce nu sa testati mai multe simultan pe forumul nostru si sa vedeti care vi se potriveste.

6 Comentarii

 • este foarte adevarat ce scrie aici,eu si sigur foarte multi pariori fac aceste greseli specificate si astfel mergem pe zero...

  guest 08 Oct 2013 12:45 Raporteaza 0
 • Ia sa vedeti cate vizualizari face articolul asta cu atatia dolarei ca poza de prezentare! :D

  Mai scrie si "cum sa castigi la pariuri". :D

  dinamo17 08 Oct 2013 13:05 Raporteaza 0
 • salut, foarte tare articolul!

  guest 08 Oct 2013 16:44 Raporteaza 0
 • este foarte adevarat ce scrie aici,eu si sigur foarte multi pariori fac aceste greseli specificate si astfel mergem pe zero...

  guest 08 Oct 2013 12:45 Raporteaza 0
 • Ia sa vedeti cate vizualizari face articolul asta cu atatia dolarei ca poza de prezentare! :D

  Mai scrie si "cum sa castigi la pariuri". :D

  dinamo17 08 Oct 2013 13:05 Raporteaza 0
 • salut, foarte tare articolul!

  guest 08 Oct 2013 16:44 Raporteaza 0
Spune-ti parerea
Fii printre primii care află
Care agenţii de pariuri online au aplicat pentru licenţă