Fii printre primii care află
Care agenţii de pariuri online au aplicat pentru licenţă

Coreea de Sud - Olanda la CM de handbal feminin

Handbal admin-pariurix 09 Dec 2011 17:57 0

Coreea de Sud - Olanda la CM de handbal femininAzi cu incepere de la ora 22:00 in grupa B a Campionatului Mondial de handbal feminin din Brazilia se vor intalni echipele Coreei de Sud respectiv Olandei in sala din orasul Barueri.
Corea de Sud are in acest moment patru puncte dupa cele patru meciuri din grupa, invingad Kazakhstanul si Australia. In ultimul meci contra nationalei de la Antipozi nu au avut mari probleme, dupa prima repriza conduceau cu scorul de 24-3, iar diferenta la final a fost de 34 de goluri in favorea echipei din Asia. Pentru Coreea cele mai bune marcatoare din acest meci au fost jucatoarele Hyun Kyung Yoon si Kim Cheong Shim, ambele cu cate 6 reusite.Golghetera echipei dupa patru meciuri este vedeta lotului, extrema Sun Hee Woo cu 19 goluri.
Olanda are si ea patru puncte invingand aceleasi echipe ca si Coreea de Sud, adica Kazakhstanul si Australia. In meciul precedent au intalnit Rusia, evoluand destul de bine. In prima parte a partidei a fost echilibru pe tabela, iar dupa 15 minute de joc scorul era egal, 8-8. De aici insa olandezele au mai marcat doar de doua ori pana la finalul reprizei si au primit zece goluri. In a doua repriza olandezele au iesit de la vestiare foarte montate si au reusit sa reduca din diferenta pana la patru goluri, prin urma unor goluri foarte frumoase a vedetei echipei Pearl van der Wissel. In final meciul s-a terminat cu scorul de 26-35, ambele formatii jucand relaxate in ultimul sfert al meciului. Cea mai buna marcatoare din tabara Olandei a fost Pearl van der Wissel cu sapte reusite din 11 aruncari.
Meciul de azi va fi unul foarte interesant, dar rezultatul va conta foarte mult si de partida dintre Norvegia si Muntenegru. Daca nordicele vor castiga acel meci, atunci meciul va fi unul foarte interesant, cele doua echipe luptandu-se sa castige ca sa nu intalneasca echipa scandinava, iar daca Muntenegru va castiga, atunci ambele echipe se vor menaja, pentru ca echipa pierzatoare va da piept Norvegiei.

Coreea de Sud - Olanda cote pariuri: 1.70 10.00 2.50
Coreea de Sud - Olanda pronostic: mai multe goluri in repriza a doua > 1.60

Spune-ti parerea