Fii printre primii care află
Care agenţii de pariuri online au aplicat pentru licenţă

Comparatii cote

Pariuri sportive admin-pariurix 05 Noi 2011 15:13 2

PariuriX.com a avut la dispoziția utilizatorilor un serviciu extern de comparare al cotelor. Acesta era foarte util pentru a compara cotele de la mai multe case de pariuri online pentru a juca acolo unde cotele sunt mai mari. Cote mai mari înseamnă câștiguri mai mari.

Cotele erau actualizate în timp real și vă oferea posibilitatea de a câștiga mai multți bani datorită unor cote foarte ridicate pentru anumite meciuri. Totuși exista un mare dezavantaj, trebuia să aveți bani la peste 15 agenții de pariuri online. Puțini pariori sunt dispuși să blocheze atâția bani pentru câștiguri cu 10-15% mai mari, doar în anumite situații și la anumite meciuri.

Serviciul de comparații cote nu mai este disponibil

Din cauza legislației din România foarte multe agenții de pariuri online au abandonat piața din România, astfel serviciul nu mai este benefic pentru pariorii români și am decis să renunțăm la acesta pentru că existau câteva costuri periodice care nu mai pot fi acoperite în condițiile actuale.

Ne cerem scuze pariorilor care au folosit ani la rândul acest serviciu și le-a fost de folos. În viitor dacă agențiile licențiate în România vor oferi posibilitatea de a citi cotele printr-un feed, vom putea construi un nou serviciu de comparare al cotelor și să îl punem la dispoziția pariorilor.

2 Comentarii

Spune-ti parerea